Επιτέλους Μίλησε: Η Μαντώ Γαστεράτου Απάντησε για την Απουσία της Τζένης Μελιτά από τον Γάμο της και «Πέταξε» Ατάκα – Φωτιά! «Οι Φίλες μου..»

Η Μαντώ Γαστεράτου ήταν κανονικά στο πόστο της σήμερα στην εκπομπή Splash μετά τον πανέμορφο γάμο της με τον Νίκο Ισηγόνη στην Ανάβυσσο.

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε μεταξύ άλλων να αναφερθεί στην πρώην φίλη της, την Τζένη Μελιτά και την απουσία της από τον γάμο της.

Η Μαντώ είπε: «Θέλω να μου επιτρέψετε να πάρω λίγα δευτερόλεπτα. Γιατί θέλω να απαντήσω σε κάτι που αυτές τις ημέρες έχει γίνει μεγάλος ντόρος. Μιλάω για την απουσία της Τζένης από τον γάμο. Εγώ θέλω να πω πραγματικά, ότι όλες οι σχέσεις για να ανθίσουν και να χτιστούν θέλουν πολλή φροντίδα και πολλή αγάπη και από τις δυο τις πλευρές και όχι από τη μία.»!


Και πρόσθεσε: «Eπίσης θέλω να την ευχαριστήσω που μου ευχήθηκε δημόσια, μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη. Και πάλι καλά που υπάρχει και η ελληνική τηλεόραση που ενώνει τους ανθρώπους. Γιατί δεν ξέρω αν θα το έκανε καν. Αν θα μου εύχονταν. Γενικά δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω για αυτό το θέμα, γιατί με στενοχωρεί. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει follow και unfollow. Οι φίλες μου, μού έκαναν έκπληξη στο bachelorette. Προφανώς και την είχαν καλέσει».

Δείτε το σχετικό βίντεο!

ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr