Επιτέλους μας Τον Έδειξε! Αυτός Είναι ο Κούκλος Σύζυγος της Ρένιας Λουϊζίδου.

Κούκλος: Η Ρένια Λουϊζίδου είναι παντρεμένη πολλά χρόνια και συνεχίζει να είναι ερωτευμένη με τον σύζυγό της. Ο Θάνος Κωνσταντάκης είναι σύντροφος ζωής για την ηθοποιό, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Βίκτωρα, τον οποίο υπεραγαπούν.

«Στον Θάνο αγαπώ τη χαλαρότητα του, την απόλυτη αίσθηση εμπιστοσύνης και αφοσίωσης που έχει σε εμένα, που φτάνει στο σημείο να με υποστηρίζει ακόμη και όταν παραλογίζομαι και το ότι με αγαπάει γι αυτό που είμαι. Εκεί που διαφέρουμε είναι σίγουρα στο θέμα της οργάνωσης και της τάξης. Όταν, για παράδειγμα, έχουμε δώσει ραντεβού στις 9.00, ο Θάνος μπορεί στις 9 παρά 20 να με ρωτήσει: «Πού είπαμε ότι πρέπει να πάμε;» και να θυμηθεί εκείνη την ώρα να μπει στο μπάνιο. Από την άλλη, είναι τόσο τακτικοί που δεν το περιμένει κανείς. Έχουμε ξεχωριστές ντουλάπες γιατί η δική του μοιάζει με βιτρίνα καταστήματος ενώ εμένα είναι το… Μοναστηράκι!», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η ίδια.

Το ζευγάρι, το οποίο κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν έχει απασχολεί ποτέ τα Μέσα, πραγματοποίησε πρόσφατα μια σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση. Οι δυο τους βρέθηκαν στο Θέατρο Χορν και συγκεκριμένα στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο Βυσσινόκηπος». Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και τους απαθανάτισε κατά την άφιξή τους στο φουαγιέ.

[Tlife]