Επιτέλους Χαμόγελα χαράς για τον Αντίνοο Αλμπάνη

Αισιοδοξία και χαμόγελα χαράς για τον Αντίνοο Αλμπάνη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός που πριν λίγο καιρό μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τις χημειοθεραπείες που χρειάστηκε να κάνει, έστειλε το δικό του αισιόδοξο μήνυμα με μια νέα φωτογραφία του στο Instagram.

Ο Αντίνοος που αντιμετωπίζει με ψυχραιμία την κατάσταση στην οποία βρέθηκε δεν σταματά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και τις αγαπημένες του καθημερινές ασχολίες και δίνει κουράγιο, με τα μηνύματά του σε όσους ανθρώπους αντιμετωπίζουν μια ανάλογη περιπέτεια υγείας. Ο ίδιος μάλιστα, δεν χάνει λεπτό το χιούμορ του και φροντίζει να βλέπει τα πράγματα με θετική ματιά.

Μέσα από το Instagram του μάλιστα μοιράζεται και όλες τις εξελίξεις για την κατάστασή του. Ο ίδιος αποκάλυψε πως η αλλαγή στην εμφάνισή του και τα μαλλιά που έχασε οφείλονται στις χημειοθεραπείες. Ωστόσο, σιγά σιγά τα μαλλιά του βγαίνουν και πάλι μετά την ολοκλήρωση του κύκλου της θεραπείας που έκανε.

Αυτή τη φορά, ανακοίνωσε με ένα Instastory του πως μπορεί τα μαλλιά του να είναι αραιά και γκρι, αλλά τα έχει ακόμα και για τον λόγο αυτό είναι πολύ χαρούμενος.

«08/12/19 Αραίωση και γκρι. Αλλά έχω μαλλιά και είναι Δευτέρα! Γενικά τα μαλλιά πέφτουν μέσα σε 2 με 3 εβδομάδες μετά την πρώτη χημειοθεραπεία. Κάποιοι άνθρωποι χάνουν τα μαλλιά τους σταδιακά, ενώ άλλοι αμέσως αρχίζουν να χάνουν μαλλιά σε μεγάλες ποσότητες. Από τη δεύτερη χημειοθεραπεία οι περισσότεροι άνθρωποι φορούν ήδη περούκα, μαντήλι η καπέλο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Πηγή: tlife.gr