Επιτέλους: Η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύεται και αυτό είναι το προσκλητήριο (Φώτο)

Μέσα στο 2017 και λίγο πριν τον ερχομό του γιου της Μάξιμου, η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο στο Γύθειο.

Η ηθοποιός και δημιουργός των κοσμημάτων All Over φαίνεται πως έχει μπει στην τελική ευθεία και για τον θρησκευτικό της γάμο και έχουμε πειστήρια.

Όπως φαίνεται η Αθηνά έχει αρχίσει να στέλνει και προσκλητήρια γάμου και βάφτισης του γιου της ενώ το μυστήριο που πιθανότατα να πραγματοποιηθεί στη Μύκονο.

Η Έλενα Γαλίφα μάλλον πρόδωσε το προσκλητήριο της γαμοβάφτισης, το οποίο θυμίζει και εκείνο το σχέδιο που είχε και ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού, αλλά με την προσθήκη του μωρού τους.

Πάντως και το Happy Day, προτού ρίξει αυλαία για το καλοκαίρι είχε υποστηρίξει με ρεπορτάζ του πως η Οικονομάκου συνδύαζε διακοπές και ετοιμασίες και είχε ήδη κάνει δοκιμές για το νυφικό της.

Σου θυμίζουμε πως κουμπάρα στον πολιτικό γάμο ήταν η επίσης ηθοποιός Νίκη Παλληκαράκη, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους βρισκόταν και η Βάσω Λασκαράκη με την κόρη της. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν επίσης ο Μιχάλης Νέζης.

Αν όντως στέλνει προσκλητήρια, η Αθηνά πιθανότατα θα παντρευτεί μέσα στον Σεπτέμβριο.

Δες το ροζ προσκλητήριο με την ροζ χρυσοτυπία παρακάτω!

ΠΗΓΗ: queen.gr