Επιτέλους Αποκαλύφθηκε τo «Μυστικό» του Τελικού του Power of Love: Έτσι θα Βγει ο Νικητής!

Βρισκόμαστε λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του «Power of Love», παρόλα αυτά όμως μέχρι σήμερα η παραγωγή δεν έχει ξεκαθαρίσει ούτε στους τηλεθεατές ούτε στους ίδιους τουά παίκτες το πώς θα ανακηρυχθεί ο μεγάλος νικητής.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με το έπαθλο για το οποίο δεν έχει υπάρξει σαφής ανακοίνωση, καθώς -όπως αποκάλυψε ο Δώρο Παναγίδης- αρχικά η παραγωγή είχε κάνει λόγο για… τα έξοδα γάμου. Μέχρι αυτή τη στιγμή, οι εναπομείναντες παίκτες δεν γνωρίζεις για ποιο έπαθλο θα «παλέψουν».

Αυτό που προβληματίζει τους τηλεθατές, πάντως, δε είναι το έπαθλο, αλλά ο τρόπος με τον οποίο θα διεξαχθεί ο Τελικός. Ποιος θα επιλέξει τον νικητή; Οι παίκτες ή οι τηλεθεατές;

Οι πρώτες πληροφορίες από την Τουρκία κάνουν λόγο για live Τελικό στον οποίο θα δούμε τόσο τους παίκτες όσο και το τηλεοπτικό κοινό να επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ακόμα και αν οι παίκτες δεν επιθυμούν να στηρίξουν ένα ζευγάρι ή έναν παίκτη συγκεκριμένα, το κοινό μπορεί να επέμβει και… να σώσει την κατάσταση.

Οι απαντήσεις στα ερωτήματα των παικτών σχετικά με όλα αυτά θα δοθούν σύντομα δια στόματος Μαρίας Μπακοδήμου, με τον Τελικό να έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουλίου…

ΠΗΓΗ: dailymedia.gr