«Η επιστροφή»: Απίστευτο ντόμινο εξελίξεων – Η σύλληψη φέρνει την μεγάλη ανατροπή

Απίστευτες εξελίξεις στην σειρά του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή».

Η Αθηνά προσπαθεί να κρύψει από όλους την πραγματική της ταυτότπτα μέχρι να αποφασίσει πώς θα διαχειριστεί την είδηση ότι ο Παύλος είναι ανιψιός της. Ωστόσο, η κοπέλα έρχεται αντιμέτωπη με μία δυσάρεστη εξέλιξη, καθώς ο Ορέστης διαβάζει το γράμμα της Λυδίας προς τον Παύλο και απαιτεί να μάθει από εκείνη όλη την αλήθεια. Μετά τις αποκαλύψεις της κοπέλας ο Ορέστης πηγαίνει στο σπίτι του Ζερβού έξαλλος, για να του ζητήσει τα ρέστα για όλα αυτά που έμαθε για τον Παύλο.

Την ίδια στιγμή η Αστυνομία στήνει οργανωμένες επιχειρήσεις προκειμένου να συλληφθεί ο Βογιατζής, καθώς όσο κυκλοφορεί ελεύθερος τα μέλη της οικογένειας Κορωναίου κινδυνεύουν. Η αρχή του τέλους, όμως, για τον δολοφόνο του μικρού Φώτη ξεκινά όταν έπειτα από μία πληροφορία ο Γιάνναρης καταφέρνει και τον συλλαμβάνει.

Σύμφωνα με το Mytv, ο Βογιατζής βρίσκεται πλέον στα χέρια της Αστυνομίας, του περνούν χειροπέδες και τον οδηγούν για ανάκριση.


Δείτε τι ακριβώς θα συμβεί

Μετά την ομολογία του Βογιατζή , η Άννα γλιτώνει από τις κατηγορίες, ενώ εκείνος οδηγείται στις φυλακές.

Η Βίκυ και ο Χρήστος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας , μετά την αποφυλάκιση της Άννας, όμως ο Χρήστος θα βρεθεί μάρτυρας σε μια συνομιλία της Βίκυς και του Λευτέρη και πολύ κοντά σο ν’ ανακαλύψει τις ψευδαισθήσεις της.


Ο Πέτρος κάνει μια σημαντική ανακάλυψη για το παρελθόν της Αθηνάς και προσπαθεί να μάθει από τον Ζερβό αν η κοπέλα έχει κάποια σχέση με τη Λυδία.

Πηγη gossip-tv.gr