«Η επιστροφή»: Απίστευτο ντόμινο εξελίξεων – Η σύλληψη φέρνει την μεγάλη ανατροπή
Www.true.gr

«Η επιστροφή»: Απίστευτο ντόμινο εξελίξεων – Η σύλληψη φέρνει την μεγάλη ανατροπή

Απίστευτες εξελίξεις στην σειρά του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή».

Η Αθηνά προσπαθεί να κρύψει από όλους την πραγματική της ταυτότπτα μέχρι να αποφασίσει πώς θα διαχειριστεί την είδηση ότι ο Παύλος είναι ανιψιός της. Ωστόσο, η κοπέλα έρχεται αντιμέτωπη με μία δυσάρεστη εξέλιξη, καθώς ο Ορέστης διαβάζει το γράμμα της Λυδίας προς τον Παύλο και απαιτεί να μάθει από εκείνη όλη την αλήθεια. Μετά τις αποκαλύψεις της κοπέλας ο Ορέστης πηγαίνει στο σπίτι του Ζερβού έξαλλος, για να του ζητήσει τα ρέστα για όλα αυτά που έμαθε για τον Παύλο.

Την ίδια στιγμή η Αστυνομία στήνει οργανωμένες επιχειρήσεις προκειμένου να συλληφθεί ο Βογιατζής, καθώς όσο κυκλοφορεί ελεύθερος τα μέλη της οικογένειας Κορωναίου κινδυνεύουν. Η αρχή του τέλους, όμως, για τον δολοφόνο του μικρού Φώτη ξεκινά όταν έπειτα από μία πληροφορία ο Γιάνναρης καταφέρνει και τον συλλαμβάνει.

Σύμφωνα με το Mytv, ο Βογιατζής βρίσκεται πλέον στα χέρια της Αστυνομίας, του περνούν χειροπέδες και τον οδηγούν για ανάκριση.Δείτε τι ακριβώς θα συμβεί

Μετά την ομολογία του Βογιατζή , η Άννα γλιτώνει από τις κατηγορίες, ενώ εκείνος οδηγείται στις φυλακές.

Η Βίκυ και ο Χρήστος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας , μετά την αποφυλάκιση της Άννας, όμως ο Χρήστος θα βρεθεί μάρτυρας σε μια συνομιλία της Βίκυς και του Λευτέρη και πολύ κοντά σο ν’ ανακαλύψει τις ψευδαισθήσεις της.Ο Πέτρος κάνει μια σημαντική ανακάλυψη για το παρελθόν της Αθηνάς και προσπαθεί να μάθει από τον Ζερβό αν η κοπέλα έχει κάποια σχέση με τη Λυδία.

Πηγη gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr