Επιστάτης Κάθεται με την Πλάτη στο Γυάλινο Κλουβί. Προσέξτε ΤΙ Γίνεται όταν Ορμάει η Τίγρης!
Www.true.gr

Επιστάτης Κάθεται με την Πλάτη στο Γυάλινο Κλουβί. Προσέξτε ΤΙ Γίνεται όταν Ορμάει η Τίγρης!

Τίποτα δεν είναι όπως η βόλτα στον ζωολογικό κήπο. Είτε πάτε με τα παιδιά σας, είτε μόνοι, ένα τέτοιο ταξίδι είναι πάντα εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό, ειδικά αν δείτε μοναδικά ζώα που δεν έχετε ξαναδεί.

Για παράδειγμα, οι λευκές τίγρεις. Τις έχετε ακουστά;

Ενώ η λευκή τίγρης έχει το ίδιο μοτίβο στο τρίχωμά της όπως όλες, είναι σχεδόν λευκή στο χρώμα. Η λευκή γούνα σε μία τίγρη είναι πολύ σπάνια και συμβαίνει κάθε 1 στις 10,000 γέννες άγριων τιγρών.

Συμβαίνει όταν δύο τίγρεις Βεγγάλης που έχουν συγκεκριμένα γονίδια αποκτήσουν μικρά!

Όπως και άλλα είδη τιγρών, η λευκή τίγρης είναι γνωστό πως είναι μοναχικό ζώο, κάτι που σημαίνει πως ειδικεύεται στο να αιφνιδιάζει το θύμα του και να το κυνηγάει.

Πρόσφατα, μία τίγρη σε ζωολογικό κήπο της Μόσχας προσπάθησε να κάνει ακριβώς αυτό, αλλά απέτυχε παταγωδώς. Πιθανώς να φταίει το ότι το θύμα της ήταν άνθρωπος και υπήρχε ένα μεγάλο προστατευτικό γυαλί ανάμεσά τους!


Στο βίντεο που θα δείτε, ένας επιστάτης κάθισε μπροστά στην τίγρη με την πλάτη του γυρισμένη. Όπως καταλαβαίνετε, η τίγρης πήγε από πίσω του και προσπάθησε να τον αιφνιδιάσει.

Εάν οι δυο τους ήταν στην ζούγκλα, ο επιστάτης δεν είχε καμία πιθανότητα να επιβιώσει. Φυσικά όμως, εκείνος δεν είχε ιδέα τι συνέβαινε.

Η τίγρης κουνιόταν πολύ σιωπηλά, μέχρι που έκανε την κίνησή της και του επιτέθηκε!


Ο άντρας που έβγαζε το βίντεο φώναξε το όνομά του και εκείνος έφυγε από την μέση – φυσικά όμως χωρίς το προστατευτικό γυαλί δεν είχε καμία ελπίδα.

Η καημένη τίγρης ξέχασε πως ήταν φυλακισμένη σε ζωολογικό κήπο!

Δείτε την απίστευτη στιγμή στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr