Το επεισόδιο που περίμεναν όλοι… ήρθε: Ο χωρισμός Kanye ‑ Kim στις οθόνες μας

Η Κim και ο Kanye ήταν παντρεμένοι για πέντε χρόνια, αλλά τα πρώτα σύννεφα σχηματίστηκαν με την αποτυχημένη απόπειρα του ράπερ να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά και εξαιτίας των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Έχουν ήδη χωρίσει όμως επειδή το ριάλιτι της διάσημης περσόνας δείχνει τα γεγονότα αρκετούς μήνες αργότερα, τώρα ήρθε η στιγμή που όπως φαίνεται, θα φέρει τρομερή τηλεθέαση στο E! Entertainment.
Με κλάματα η Kim Kardashian λοιπόν μιλά για το χωρισμό της στις αδερφές της. «Νιώθω αποτυχημένη» λέει.»Ένας τρίτος, αποτυχημένος γάμος».

«Η Kim περνάει υπέροχα αυτή τη στιγμή. Αγαπάει τον Kanye και ανησυχεί για εκείνον συνέχεια, αλλά έχει συνειδητοποιήσει πως δεν είναι η μάνα του και δεν μπορεί να του επιβάλει να φροντίσει τον εαυτό του. Αυτό πρέπει να μάθει να το κάνει μόνος του». είπε φίλος της, και συμπλήρωσε πως «όλη αυτή η κατάσταση την απελευθερώνει και της επιτρέπει να αναπνεύσει. Είναι επιτέλους ελεύθερη να διασκεδάσει και ο κόσμος όλος ανοίγεται μπροστά της».

Το επεισόδιο λοιπόν του χωρισμού της εννοείται πως θα «σπάσει» ταμεία και βλέπουμε στο teaser πως η ίδια καταρρέει και μιλά για τη δύσκολη απόφασή της.