Επισκεφθήκαμε διαμέρισμα 51 τμ με τέλειους αποθηκευτικούς χώρους.

Όταν μένετε σε ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεται τρόπους να μεγιστοποιείτε κάθε γωνιά του χώρου σας.

Όταν η διακοσμήτρια Stacey Cohen ανέλαβε να διακοσμήσει το 51 τμ διαμέρισμα του πελάτη της στο Τορόντο του Καναδά, έκανε αυτό ακριβώς. Γέμισε το σπίτι αποθηκευτικούς χώρους.

Καταρχάς η Cohen ξεκίνησε από την επιλογή των χρωμάτων του διαμερίσματος. Ο κλασικός συνδυασμός του μαύρου και του άσπρου δίνει έναν αέρα διαχρονικότητας στον χώρο ενώ τον κάνει να δείχνει και πιο σοφιστικέ.

Κάντε κλικ στην εικόνα που ακολουθεί για να δείτε το εσωτερικό του διαμερίσματος.

Η είσοδος είναι επιβλητική πράγμα που οφείλεται στο μαύρο χρώμα της εξώπορτας.

Λόγω του ότι το διαμέρισμα είναι ψηλοτάβανο η διακοσμήτρια έχει εκμεταλλευτεί τον χώρο κατακόρυφα. Αυτό είναι κάτι που μας αρέσει πάρα πολύ. Δείτε το σαλόνι και θαυμάστε το.

Στην κρεβατοκάμαρα είναι τα πάντα σε τάξη. Μας αρέσει πολύ η χρυσή λεπτομέρεια του φωτιστικού που έρχεται σε όμορφη αντίθεση με το λευκό του υπόλοιποι χώρου.

Τα μαύρα βαμένα ντουλάπια δημιουργούν επίσης αντίθεση.

Η είσοδος του διαμερίσματος είναι μοναδική και μαρτυράει τι ακριβώς θα ακολουθήσει στο εσωτερικό του σπιτιού. Ο μεγάλος λευκός πίνακας μπορεί να αντικαταστήσει έναν μεγάλο καθρέφτη αν δεν είστε φαν του δεύτερου.

Στην κουζίνα επίσης υπάρχει μεγάλη τάξη και πολλά ντουλάπια έτσι ώστε κάτι τέτοιο να είναι εφικτό.

Με μια ξύλινη απλή σκάλα μπορείτε να φτάνετε όλα όσα βρίσκονται πολύ ψηλά στο δικό σας σπίτι. Πέρα από λειτουργικότητα θα χαρίσει και στιλ στον χώρο σας.

Το λευκό με το χρυσό συνθέτουν έναν όμορφο συνδυασμό ο οποίος υπάρχει σε διάφορα σημεία του σπιτιού.

Αυτό που πρέπει να προσέξετε αν αποφασίσετε να βάλετε έναν καθρέφτη σε κάποιο σημείο του διαμερίσματος είναι το τι θα αντανακλά αυτός. Φροντίστε να αντανακλά το φως του ήλιου ή κάποιο όμορφο αντικείμενο στο σπίτι σας.