Έπιπλα Βόλος – Factory Shop: Χειροποίητα έπιπλα σε τιμές εργοστασίου
Www.true.gr

Έπιπλα Βόλος – Factory Shop: Χειροποίητα έπιπλα σε τιμές εργοστασίου

Έπιπλα Βόλος – Factory Shop: Αν ζεις στο Βόλο και ψάχνεις για έπιπλα τότε η καλύτερη επιλογή είναι το Factory Shop. Χειροποίητα, μοντέρνα και ποιοτικά έπιπλα σε τιμές εργοστασίου!

Έπιπλα Βόλος – Factory Shop: Γιατί το προτιμήσαμε

Το Factory Shop είναι η καλύτερη λύση για να επιπλώσεις το σπίτι σου με ποιοτικά έπιπλα, χωρίς να δώσεις μία περιουσία για να τα αποκτήσεις. Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι βασισμένη στην λογική value for money και σκοπός της είναι να παρέχει στον καταναλωτή υψηλής ποιότητας έπιπλα στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ
ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ

Η ποιότητα κατασκευής των επίπλων του Factory Shop είναι αποτέλεσμα πολυετούς εμπειρίας στο χώρο ..Η υψηλή αισθητική συμβαδίζει απόλυτα με την κατασκευαστική αρτιότητα και κατ επέκταση με την απόκτηση ενός επίπλου που θα αντέξει στο χρόνο και την καθημερινή χρήση.


Η επιχείρηση από το Βόλο κατόρθωσε το ακατόρθωτο! Παρέχει στους πελάτες της οικονομικά έπιπλα τα οποία όμως είναι πολύ υψηλής ποιότητας. Στα έπιπλα Factory Shop, θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία από γωνιακούς καναπέδες, τραπεζαρίες δείπνου, μπουφέδες τραπεζαρίας, τραπεζάκια σαλονιού, καναπέδες κρεβάτι, στρώματα ύπνου και ό,τι άλλο έπιπλο χρειάζεστε για το σπίτι, το AIRBNB ή το εξοχικό σας.

Επίσης στο Factory Shop μπορείτε να παραγγείλετε τα έπιπλα των ονείρων σας, στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε.

Επισκεφθείτε το φυσικό κατάστημα της εταιρίας, στην Λεωφόρο Ειρήνης 88 στη Νέα Ιωνία Βόλου, και δείτε όλη τη γκάμα των επίπλων από κοντά.


Έπιπλα Βόλος – Factory Shop: Το eshop επίπλων με τα πιο ποιοτικά οικονομικά έπιπλα

Στο eshop επίπλων του Factory Shop θα βρείτε μία πολύ μεγάλη ποικιλία από ετοιμοπαράδοτα έπιπλα. Επιλέξτε τα έπιπλα που ταιριάζουν στο σπίτι σας και με το πάτημα ενός κουμπιού αποκτήστε τα στο χώρο σας μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Επίσης η επιχείρηση Factory Shop δίνει την δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας στους πελάτες της, καλώντας στο 2421061127.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Factory Shop στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.factoryshop.com.gr

 

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr