Επίπεδη Κοιλίτσα σε 10 Μέρες! 9 Εύκολες Ασκήσεις για να Αποκτήσετε Γρήγορα Επίπεδο Στομάχι

Δείτε 9 ασκήσεις που είναι αρκετά εύκολες, θα δυναμώσουν τον κορμό σας και θα σας πάρουν μόλις 10 λεπτά τη μέρα για να τις τελειώσετε.

1. 

Ξεκινήστε ανάσκελα. Σηκώστε τα πόδια σας από το πάτωμα και τεντώστε τα, απλώνοντας τα χέρια προς τα πλάγια. Κατεβάστε τα πόδια σας προς το πάτωμα αλλά χωρίς να το ακουμπήσετε. Μετά, φέρτε ξανά τα γόνατα προς το στήθος και ανεβείτε πάλι πάνω. Επαναλάβετε για 30 δευτερόλεπτα.

2.

Ξεκινήστε από μία παρόμοια θέση με την προηγούμενη άσκηση με τα πόδια στον αέρα. Αυτή τη φορά τρέχετε με τα πόδια στα πλάγια. Φέρτε τα πόδια σας από την άλλη πλευρά όσο πιο κοντά στο πάτωμα μπορείτε αλλά χωρίς να το ακουμπήσετε. Αλλάξτε πλευρά και επαναλάβετε για 30 δευτερόλεπτα.

3.

Ξαπλώστε στο πάτωμα με τα χέρια και τα πόδια σε απόσταση και τα χέρια πάνω από το κεφάλι. Μετά, ακουμπήστε με το ένα χέρι το αντίθετο πόδι. Επαναλάβετε για 30 δευτερόλεπτα.

4.

Πάρτε στάση σανίδας με την σπονδυλική στήλη να είναι ευθεία. Φέρτε γρήγορα τα γόνατα προς τα μπροστά, στοχεύοντας τους αγκώνες. Να σιγουρέψετε πως έχετε σφιχτό κορμό. Αλλάξτε πόδια για 30 δευτερόλεπτα.  

5.

Καθίστε στο πάτωμα, γέρνοντας προς τα πίσω σε γωνία 45 μοιρών. Μπορείτε να φέρετε ψηλά τα πόδια για να είναι μεγαλύτερη η πρόκληση ή να τα έχετε και στο πάτωμα. Λυγίστε την περιοχή της κοιλιάς πηγαίνοντας τα χέρια σας προς τα πλάγια.

6.

Πάρτε θέση για κάμψεις. Σηκώστε το ένα πόδι ώστε το γόνατο να γυρίσει στις 90 μοίρες. Κρατήστε ίσια την πλάτη και κρατηθείτε εκεί για 15 δευτερόλεπτα. Αλλάξτε πόδια και κρατηθείτε για άλλα 15 δευτερόλεπτα.

7.

Ξαπλώστε ανάσκελα και απλώστε τα χέρια προς τα πλάγια. Σηκώστε ψηλά τα πόδια και μετά κατεβάστε το ένα μετά το άλλο. Προσοχή να μην ακουμπήσετε το πάτωμα. Κρατήστε τα τεντωμένα και τον κορμό σφιγμένο. Επαναλάβετε για 30 δευτερόλεπτα.

8.

Ξεκινήστε ανάσκελα και τεντώστε τα πόδια προς το ταβάνι, ενώ τα έχετε ενωμένα. Ξεκινήστε να τα κουνάτε σαν να κάνετε ποδήλατο για 30 δευτερόλεπτα και μετά κάντε ανάποδες κινήσεις για άλλα 30.

9.

Ξαπλώστε ανάσκελα και σηκώστε ψηλά τα πόδια. Αρχίστε να ρίχνετε κλωτσιές στον αέρα. Κρατήστε την πλάτη καλά στο πάτωμα και να αναπνέετε βαθιά όσο διαρκεί η άσκηση. Επαναλάβετε μέχρι να νιώσετε κάψιμο στους κάτω μυς.

Πηγή