Επίλαρχος Γιώργος Μαργαρίτης: «Αφιερώνω το Χρυσό Μετάλλιο στους συναδέλφους μου Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη»

Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Classic Bodybuilding +1.80 cm, στο 31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής διάπλασης & Fitness κατέκτησε ο Επίλαρχος Γιώργος Μαργαρίτης.

Ο αγώνας όπου παρευρέθηκε αντιπροσωπεία του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή καθώς και του Διοικητή του Γ’ΣΣ/NRDC-GR, Αντιστράτηγου Δημήτριου Μπίκου, πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο Συνεδριακό κέντρο Θεσσαλονίκης.

»Αφιερώνω το χρυσό μετάλλιο στους δύο συναδέλφους μου Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης. Είμαι στο πλευρό τους όπως όλη η Ελλάδα. Προσεύχομαι και ελπίζω η περιπέτειά τους να τελειώσει σύντομα και να επιστρέψουν γρήγορα στα σπίτια τους.

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια τα οποία εκστόμισε λίγο αργότερα από την τελετή απονομής ο Χρυσός Πρωταθλητής της Ελληνικής Σωματοδόμησης, Επίλαρχος Γιώργος Μαργαρίτης.

Ταυτόχρονα, δεν παρέλειψε να κάνει μνεία και για τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή. »Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του στην ηγεσία του Στρατού, ήταν στο πλευρό μου. Με στήριξε στην προσπάθεια που κάνω αγωνιστικά και τον ευχαριστώ θερμά. Θα ήμουν αγνώμων να μην του το αναγνωρίσω. Πρώτη φορά στα όσα χρόνια αγωνίζομαι η υπηρεσία είναι τόσο κοντά μου».

Ο Επίλαρχος Γιώργος Μαργαρίτης, πρωταθλητής του Μποντιμπίλντιγκ, πήρε μέρος και αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στο χθεσινό 31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης & Fitness που πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

πηγή: diaforetiko.gr