Επικίνδυνος Άντρας επιτέθηκε σε 10χρονο Κορίτσι για το Βιάσει. Δείτε ΤΙ του έκανε ο Σκύλος της!
Www.true.gr

Επικίνδυνος Άντρας επιτέθηκε σε 10χρονο Κορίτσι για το Βιάσει. Δείτε ΤΙ του έκανε ο Σκύλος της!

Ένα μικρό 10χρονο κορίτσι, περπατούσε με το σκυλί της το απόγευμα στο Heather Glen Court στο Woodbridge της Βιρτζίνια και κόντεψε να γίνει θύμα απαγωγής. Ένας μεγαλόσωμος άνδρας την πλησίασε ξαφνικά και άρπαξε βίαια το χέρι της.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο άνδρας είχε πρόθεση να απαγάγει ή να βιάσει το κοριτσάκι. Ευτυχώς, ο σκύλος του κοριτσιού υπεράσπισε το αφεντικό του με έντονη αγριότητα και γενναιότητα.

Ο σκύλος δάγκωσε αμέσως τον απαγωγέα, πράγμα που έκανε τον εγκληματία να τρέξει και να φύγει μακριά. Η αστυνομία, ψάχνει ακόμα τον ύποπτο.

Αρκετοί αστυνομικοί εμφανίστηκαν και έψαξαν κοντά στην περιοχή. Δυστυχώς, δεν μπόρεσαν να βρουν τον εγκληματία. Η έρευνα συνεχίζεται και ο ύποπτος παραμένει στην ευρύτερη περιοχή. Ένα δελτίο τύπου δόθηκε στη σελίδα Facebook της Αστυνομίας.«Στις 3:50 μ.μ. περίπου, το θύμα, ένα κορίτσι ηλικίας 10 ετών, περπατούσε με το σκυλί της στο μπλοκ Heather Glenn Ct στο Woodbridge, όταν ένας άγνωστος πλησίασε και άρπαξε το χέρι της.

Το σκυλί του θύματος δάγκωσε τον ύποπτο και τον έκανε να φύγει μακριά. Ο ύποπτος δεν βρέθηκε. Το θύμα δεν τραυματίστηκε. Η έρευνα συνεχίζεται».

Δεν είναι ασυνήθιστο το γεγονός ότι τα σκυλιά είναι εξαιρετικά προστατευτικά προς τους ιδιοκτήτες τους, ειδικά όταν αυτοί δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, όπως είναι τα παιδιά.Οι απαγωγές παιδιών από ξένους γίνονται όλο και πιο σπάνιες στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς εκτιμάται ότι μόνο το 1% των αγνοουμένων παιδιών είναι θύματα απαγωγής.

Ωστόσο, οι αρχές αναφέρουν ότι οι απαγωγές παιδιών από ξένους είναι εξαιρετικά επικίνδυνες και έχουν μεγάλες πιθανότητες μοιραίας έκβασης.

Ευτυχώς, αυτό το σκυλί υπερασπίστηκε το αφεντικό του. Είναι ένας πραγματικός τετράποδος ήρωας!

Credit: animalchannel.co

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr