Αίματα, Κομμένα Κεφάλια και Φρίκη. Η Ανατριχιαστική Επίδειξη Μόδας της Gucci που Προκάλεσε Σάλο
Www.true.gr

Αίματα, Κομμένα Κεφάλια και Φρίκη. Η Ανατριχιαστική Επίδειξη Μόδας της Gucci που Προκάλεσε Σάλο

Η παρουσίαση του Gucci Fall / Winter 2018 ήταν αναμφισβήτητα η πιο παράξενη επίδειξη μόδας μέχρι στιγμής.

Ο δημιουργικός Alessandro Michele, φάνηκε να στοχεύει στο πιο περίεργο show, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Gucci Hub στο Μιλάνο την Τετάρτη.

Τα σκηνικά συμπεριλάμβαναν δράκους, κομμένα κεφάλια και μάσκες εμπνευσμένες από την πάλη του Μεξικού. Δεν υπήρχε κάτι που να μη σε κάνει να ανατριχιάσεις σε αυτή την παράξενη παρουσίαση.Υπήρχε μια υπόνοια για την παράσταση, αφού οι προσκλήσεις είχαν έρθει μέσα σε ιατρικές σακούλες απορριμμάτων.

Όταν οι καλεσμένοι έφτασαν εκεί, κάθισαν σε ένα χώρο που έμοιαζε με χειρουργείο. Χειρουργικά κρεβάτια βρίσκονταν παντού τριγύρω και φώτα LED ήταν κρεμασμένα από πάνω.

Όλα ήταν πολύ παράξενα. Αρκετά μοντέλα κρατούσαν κεφάλια που έμοιαζαν με τα δικά τους κομμένα. Έδιναν την εντύπωση ότι κρατούσαν τα κεφάλια των δίδυμών τους αδερφών.

Τα τεράστια γυαλιά, τα ογκώδη σακάκια και τα τζιν με καρφιά έδιναν την εντύπωση δεκαετίας του ’80, αλλά άλλα στοιχεία δεν απευθύνονταν σε κάτι ξεκάθαρο, όπως για παράδειγμα μια ροζ φούστα πάνω από παντελόνι.Η επίδειξη, η οποία εύστοχα αποκαλέστηκε «Cyborg», ήταν σαφέστατα μια ανάμιξη και συνδυασμός διαφορετικών πραγμάτων, για να δημιουργηθεί ένα νέο σύνολο.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr