Έπιασε τον άντρα της να την απατάει και Τρελάθηκε. Πήρε το ψαλίδι, του έκοψε το μόριο και τα πέταξε στη λεκάνη

Μια γυναίκα στην Ταϊβάν επιτέθηκε με βίαιο τρόπο στον πρώην σύζυγό της επειδή την απάτησε ενώ ήταν παντρεμένοι, κόβοντας του το πέος και τους όρχεις και ρίχοντάς στην τουαλέτα, σύμφωνα με αναφορές. Η επίθεση συνέβη την περασμένη εβδομάδα στο σπίτι του ζευγαριού στη βορειοδυτική Ταϊβάν. Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα, που ονομάστηκε μόνο ως κα Lee, χρησιμοποίησε ένα αιχμηρό ψαλίδι για να κόψει τα γεννητικά όργανα του πρώην συζύγου της, αφήνοντάς τον με μόλις 1 εκατοστό από το πέος του. Η Lee είπε επίσης στον πρώην σύζυγό της, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί ως κ. Chen, «Αν δεν μπορώ να το έχω εγώ, καμιά άλλη δεν μπορεί», πριν πάρει 40 υπνωτικά χάπια σε μια προφανή απόπειρα αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι είχε πάρει διαζύγιο λιγότερο από ένα μήνα πριν, αλλά ο Chen, ο οποίος ήταν άνεργος, συνέχισε να ζει από τη σύζυγό του. Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν ο Chen κάλεσε την αστυνομία σφαδάζοντας από τους πόνους μετά το περιστατικό, λέγοντας ότι φοβόταν περισσότερη βία από την πρώην σύζυγό του και είχε κλειδωθεί στην τουαλέτα. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Lee σχεδίαζε εκδίκηση αφού πληροφορήθηκε ότι ο Chen έβλεπε μια άλλη γυναίκα, ενώ το ζευγάρι ήταν ακόμα παντρεμένο. Αναφέρθηκε ότι προσπάθησε να τον αποπλανήσει, αλλά στη συνέχεια άρπαξε το πέος του και το έκοψε με ένα κοφτερό ψαλίδι, και στη συνέχεια και τους δύο όρχεις. Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι τους έριξε οξύ και τα έριξε στην τουαλέτα.

Οι αρχές λένε ότι δεν κατάφεραν να ανακτήσουν τα κομμένα γεννητικά όργανα. Οι αξιωματικοί που έφτασαν στη σκηνή πρόσθεσαν ότι η Lee βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι αφού έλαβε τα υπνωτικά χάπια. Τόσο η Lee όσο και ο Chen μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση. Ο επικεφαλής της ουρολογίας του νοσοκομείου, Chang Chen-yeh, δήλωσε ότι δεν θα ήταν σε θέση να επανατοποθετήσει το πέος του Chen , ακόμη και αν η αστυνομία το είχε βρει. Ο Chang εξήγησε ότι τα όργανα θα είχαν μολυνθεί από βακτηρίδια και οι πιθανότητες του Chen να επανακτήσει τη σeξουαλική toy λειτουργία είναι «πολύ χαμηλές». Σύμφωνα με τη Sun, οι γείτονες δήλωσαν στα τοπικά ΜΜΕ ότι το ζευγάρι δεν είχε παιδιά και συχνά μάλωναν. Η αστυνομία περιμένει το ζευγάρι να ανακάμψει πριν πάρει δηλώσεις και κατηγορήσει επίσημα την Lee με απόπειρα δολοφονίας.