Έπιασε Το Μωρό από τον Λαιμό και Άρχισε να το Πιέζει. Αυτό που Ακολούθησε θα σας Εξοργίσει.
Www.true.gr

Έπιασε Το Μωρό από τον Λαιμό και Άρχισε να το Πιέζει. Αυτό που Ακολούθησε θα σας Εξοργίσει.

Μία ομάδα νοσοκόμων από την Σαουδική Αραβία, που βιντεοσκόπησαν την στιγμή που ζουλούσαν το πρόσωπο ενός μωρού, απολύθηκαν αφού το βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. 

Η οικογένεια του νεογνού έμαθε για το πώς φέρθηκαν στο παιδί τους αφού είδαν το βίντεο στο διαδίκτυο.

Στο ενοχλητικό βίντεο, φαίνεται μία νοσοκόμα να πιάνει το μωρό από τον λαιμό και το μέτωπο και να του πιέζει το πρόσωπο ενώ οι άλλες νοσοκόμες γελάνε.

Οι τρεις νοσοκόμες, που δούλευαν σε νοσοκομείο της πόλης Taif της Σαουδικής Αραβίας γρήγορα αναγνωρίστηκαν και εντοπίστηκαν.Από τότε, έχουν ανακληθεί οι άδειες εξάσκησης του επαγγέλματός τους και έχει απαγορευτεί να πιάσουν δουλειά σε άλλα υγειονομικά τμήματα.

Προς το παρόν δεν έχουν δημοσιευτεί τα ονόματά τους αλλά πολλοί ζητάνε να δικαστούν και να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους. Δημοσιεύοντας τα ονόματά τους, πολλοί λένε πως θα δείξουν πως οι ανθρώπινες ζωές δεν είναι παιχνίδι.

Κάποιοι είπαν πως θα πρέπει να μπει κλειστό κύκλωμα ασφαλείας στα νοσοκομεία για να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά. Κανείς γονιός δεν θα πρέπει να φοβάται να εμπιστευτεί τα παιδιά του στα χέρια των ειδικών.Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Πώς θα αντιδρούσατε αν αυτό ήταν το δικό σας παιδί;

Credit: awm.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr