Έπιασαν στα πράσα επίδοξο απαγωγέα μικρούλας! Είχε στήσει καρτέρι σε παιδική χαρά (video)
Www.true.gr

Έπιασαν στα πράσα επίδοξο απαγωγέα μικρούλας! Είχε στήσει καρτέρι σε παιδική χαρά (video)

Σοκ και οργή έχει προκαλέσει σε ολόκληρη την Γερμανία η υπόθεση της απόπειρας απαγωγής ενός κοριτσιού, ηλικίας μόλις 2 ετών, από παιδική χαρά στο Βερολίνο.

Μάλιστα, οι κινήσεις του επίδοξου απαγωγέα έχουν καταγραφεί σε βίντεο χάρη στην παρατηρητικότητα ενός άνδρα που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο.

Οι σοκαριστικές εικόνες δείχνουν τον 44χρονο δράστη να έχει το κορίτσι στους ώμους του, ενώ η μητέρα του παιδιού συζητάει με μια άλλη μητέρα στην Boxhagener Platz. Ο παρατηρητικός όμως άνδρας είδε τις ύποπτες κινήσεις του άνδρα και τον ακολούθησε ενώ ζήτησε τη βοήθεια ενός ιδιοκτήτη καταστήματος που βρισκόταν δίπλα. Ο ιδιοκτήτης, τον οποίον τα τοπικά μέσα τον αναφέρουν ως Zoran, πρόλαβε τον 44χρονο και τον ρώτησε “γιατί πήρες αυτό το παιδί μαζί σου;”. Ο Zoran σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, έπεισε τον άνδρα να επιστρέψουν μαζί στην παιδική χαρά και ζήτησε από το παιδί να τους δείξει την μητέρα του, η οποία είχε πανικοβληθεί. Η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα, αλλά λίγο μετά αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν υπήρχαν ικανά στοιχεία για να τον οδηγήσουν στην δικαιοσύνη.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr