«Έπιασα την κοπέλα μου να κλέβει σπέρμα για να μείνει έγκυος»
Www.true.gr

«Έπιασα την κοπέλα μου να κλέβει σπέρμα για να μείνει έγκυος»

Την απίστευτη ιστορία του νεαρού φέρνει στο φως η βρετανική εφημερίδα «Sun».

Ένας 30χρονος ισχυρίζεται ότι είδε την κοπέλα του να κλέβει σπέρμα από το χρησιμοποιημένο προφυλακτικό, μόλις λίγα λεπτά αφότου είχαν κάνει σeξ!

Την απίστευτη ιστορία του νεαρού φέρνει στο φως η βρετανική εφημερίδα «Sun».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έντρομος μετά την ανακάλυψη που έκανε, ο 20χρονος κατέφυγε σε πασίγνωστο φόρουμ προκειμένου να λάβει… συμβουλές για το πώς να διαχειριστεί την κατάσταση.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης yeetocheetow έγραψε στο Reddit ότι ο ίδιος και η φίλη του, ηλικίας περίπου 30 ετών, είχαν μόλις κάνει σεξ.

Όπως αποκάλυψε, η κοπέλα του δεν παίρνει αντισυλληπτικό χάπι και για το λόγο αυτό το ζευγάρι χρησιμοποιεί προφυλακτικά.

«Είχαμε μόλις τελειώσει τη σεξουαλική πράξη και πήγα στην τουαλέτα. Όταν επέστρεψα στην κρεβατοκάμαρα την είδα να τοποθετεί το σπέρμα από το χρησιμοποιημένο προφυλακτικό στον κόλπο της».

Ο νεαρός, πάνω στην απελπισία του, θέτει ορισμένες ερωτήσεις στους άλλους χρήστες, όπως «είναι νόμιμο αυτό;», «τι θα γίνει εάν μείνει έγκυος;», «ποιες είναι οι πιθανότητες;».

Απαντώντας στην έκκλησή του, ένας χρήστης του απάντησε: «Να υποθέσω ότι πια είναι πρώην φίλη σου; Μείνε μακριά από αυτήν και αν σου πει ότι είναι έγκυος ζήτα ένα τεστ πατρότητας».Ο 20χρονος κατέφυγε σε πασίγνωστο φόρουμ προκειμένου να λάβει συμβουλές

Η ανάρτησή του

Απάντηση χρήστη του RedditΑπάντηση χρήστη του Reddit

Απάντηση χρήστη του Reddit

Απάντηση χρήστη του Reddit

newsbomb

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr