Έπεσαν οι Μάσκες στο Master Chef: Η Γωγώ Αποχώρησε και ο “Κολλητός” της την Έκραξε!
Www.true.gr

Έπεσαν οι Μάσκες στο Master Chef: Η Γωγώ Αποχώρησε και ο “Κολλητός” της την Έκραξε!

Η κουζίνα του Masterchef μετατράπηκε σε εμπόλεμη ζώνη και τα “μαχαίρια” βγήκαν στο ριάλιτι μαγειρικής του Star. Ο λόγος για τη ρήξη ανάμεσα στους τρεις φίλους του παιχνιδιού: Γωγώ Κωστάκη, Τζώρτζη Παπανικολάου και Ηλέκτρα Τσουρουνάκη. Οι τρεις παίχτες που έμεναν μαζί στο ίδιο δωμάτιο και έδειχναν να έχουν πολύ φιλικές σχέσεις ήρθαν σε ρήξη και μάλιστα on camera.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Γωγώ βγήκε προτεινόμενη για αποχώρηση απέναντι στον Τιμολέοντα και έχασε μάλιστα την ευκαιρία να συνεχίσει στο Masterchef. Πριν την τελική δοκιμασία, όμως, η Γωγώ έδειχνε να έχει έρθει σε ρήξη με τους φίλους της. Αρχικά τσαντίστηκε με την Ηλέκτρα και φεύγοντας μίλησε με τα χειρότερα για εκείνη και τον Τζώρτζη.

Η 26χρονη Γωγώ, μάλιστα, μίλησε ανοιχτά για διπροσωπία και ανέφερε: «Έχεις ακούσει αυτό που λέει… Το ένα δωμάτιο, το άλλο δωμάτιο, μια πουτ…α, ένας πού…ς και ένας άσχετος. Εγώ είμαι ο άσχετος. Βρες τους άλλους δύο», αφήνοντας φυσικά “κόκαλο” τους τηλεθεατές και προκαλώντας χαμό στο twitter.Λίγο νωρίτερα, ωστόσο, ο “κολλητός’ της Τζώρτζης την στόλισε στα backstage του παιχνιδιού αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν της άξιζε να μείνει στο παιχνίδι.

ΠΗΓΗ: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr