«Έπαθα μεγάλη ζημιά»: Η Τζούλι Μασίνο για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Τη Τζούλι Μασίνο τη γνωρίσαμε στις αρχές της δεκαετίας του 2000, μέσα από το Fame Story, όπου δίδασκε φωνητική τους παίκτες του ριάλιτι παιχνιδιού.

Έκλεψε από την αρχή τις εντυπώσεις, τόσο με το ταλέντο της, όσο και με το ταμπεραμέντο και τα σπαστά ελληνικά της. Τα τελευταία, ωστόσο, η Τζούλι Μασίνο απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ενώ έχει ανανεωθεί, καθώς έχει χάσει αρκετά κιλά και έχει κόψει κοντά τα μαλλιά της.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν», η Τζούλι Μασίνο, μίλησε μεταξύ άλλων για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και αρκετά χρόνια.

Το πρόβλημα υγείας της Τζούλι Μασίνο

«Δεν τρώω χρόνια κρέας. Άρχισα, πριν να γίνει μόδα αυτό, όταν ήμουν 15 χρονών, αλλά δεν ήξερα πως πρέπει να το… οδηγήσω, γιατί δεν είχα ενημέρωση, με αποτέλεσμα να αρρωστήσω και να μείνω 6 μήνες στο νοσοκομείο. Δεν ήξερα, έτρωγα λάθος τροφές, οπότε πώς να καλύψω το σίδηρο, τις βιταμίνες», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Έπαθα πολύ μεγάλη ζημιά στον οργανισμό μου, γιατί δεν ήξερα πώς να το κάνω. Το ήθελα να το κάνω από τότε που ήμουν μικρή, γιατί έχω σεβασμό στα ζώα», πρόσθεσε.

Στην ερώτηση πόσα χρόνια έχει να φάει κρέας, η Τζούλι Μασίνο απάντησε: «Δύο χρόνια έχω να φάω κρέας. Έτρωγα λίγο κοτόπουλο, δεν είμαι vegan, είμαι vegetarian, ότι έχει νευρικό σύστημα δεν το τρώω. Το χταπόδι έχει νευρικό σύστημα και πονάει, δεν το τρώω, όσο μπορώ είμαι μακριά. Τώρα έκανα εξετάσεις και είμαι καλά. Δεν έχω καθόλου ινσουλίνη στο πάγκρεας, είναι «τύπου 1» και δεν μπορώ χωρίς αυτήν, γιατί κλείνει όλα τα όργανα και παθαίνεις μεγάλη ζημιά».

«Κάθε τέσσερις ώρες ελέγχω το αίμα μου, αν είμαι καλά, αν όχι, κάνω έξτρα ινσουλίνη με ένεση. Είναι δύσκολο γιατί αν κάνω παραπάνω απ’ όσο πρέπει μπορεί να πέσω σε κώμα ή να είμαι σε κώμα για μία εβδομάδα. Επίσης όταν κοιμάσαι μπορεί να ανέβει, να είναι ψηλά και τότε μπορεί να πάθεις εγκεφαλικό. Πρέπει να είμαι πολύ προσεκτική», εξομολογήθηκε.

πηγη: iefimerida.gr