Επαγγελματίας στις Απεντομώσεις Αποκαλύπτει το Απόλυτο Φυσικό Εντομοκτόνο για τα Μυρμήγκια.
Www.true.gr

Επαγγελματίας στις Απεντομώσεις Αποκαλύπτει το Απόλυτο Φυσικό Εντομοκτόνο για τα Μυρμήγκια.

Τα μυρμήγκια ζουν από την βρωμιά. Αν αφήσετε ψίχουλα στο τραπέζι ή άδεια κουτάκια με αναψυκτικό, δεν θα αργήσετε να τα δείτε να περπατάνε σε όλο το μέρος.

Οπότε πριν σας πούμε απλούς τρόπους να τα διώξετε από το σπίτι σας, καθαρίστε όλες τις επιφάνειες, πετάξτε τα ψίχουλα και σιγουρέψτε πως δεν υπάρχουν βρώμικα πιάτα στο νεροχύτη.

Να θυμάστε πως τα μυρμήγκια λατρεύουν την ζάχαρη και την μυρίζουν από μεγάλη απόσταση.

Πώς να αποτρέψετε τα μυρμήγκια από το να έρθουν στο σπίτι σας

1. Κανέλα

Η κανέλα θεωρείται μίας από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις για τα μυρμήγκια αφού δεν αντέχουν με τίποτα την μυρωδιά της.
Φτιάξτε ένα μείγμα από αιθέριο έλαιο κανέλας και νερό και βρέξτε ένα πανί. Περάστε με αυτό όλα τα σημεία που είδατε μυρμήγκια. Επαναλάβετε την διαδικασία κάθε μέρα μέχρι να εξαφανιστούν.

2. Ξύδι

Τα μυρμήγκια απεχθάνονται την μυρωδιά του και εξαφανίζονται. Αναμείξτε ξύδι και νερό σε ίσες ποσότητες και βάλτε το μείγμα σε ένα μπουκάλι σπρέι. Λογικά, κάπου κοντά θα έχουν κάνει την φωλιά τους. Εάν τα δείτε να βγαίνουν από κάποια τρύπα, μάλλον έχουν φτιάξει φωλιά εκεί. Να ψεκάζετε συχνά, μέχρι να εξαφανιστούν.

3. Βόρακας


Αντιθέτως με τις δύο άλλες συνταγές, ο βόρακας χρησιμοποιείται για να τραβήξει τα μυρμήγκια εκεί που είναι το φαγητό. Θα πάρουν την τροφή με τον βόρακα και θα την μεταφέρουν στην φωλιά τους, όπου και τελικά θα τα σκοτώσει.

Ανακατέψτε 2 κ.σ φυστικοβούτυρο, 2 κ.σ ζάχαρη, 1 κ.σ νερό και 1 κ.σ βόρακα. Βάλτε το μείγμα σε ένα πλαστικό δοχείο με καπάκι. Να ανοίξετε τρύπες ώστε τα μυρμήγκια να μπορούν να μπουν και να βγουν από το δοχείο.

Δείτε ένα βίντεο μερικές ακόμα συμβουλές για να τα καταπολεμήσετε:

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr