Επαγγελματίας Αισθητικός Αποκαλύπτει: 5 Μυστικά Υγιεινής που Δεν μας Αποκαλύπτουν αλλά Επιβάλλεται να Γνωρίζουμε.

Πολλές γυναίκες το κάνουν στο σπίτι. Άλλες πηγαίνουν σε επαγγελματίες που εμπιστεύονται. Για όσες δεν έχετε βρει κάποιον ειδικό, δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να είστε σίγουρες πως είστε σε καλά χέρια.

Απολυμασμένα εργαλεία

Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα ασφαλείας. Ένας επαγγελματίας πάντα θα αποστειρώνει τα εργαλεία που χρησιμοποιεί. Να προσέχετε το αν έχει απολυμάνει τα χέρια του και το πόσο καθαρό είναι το μαγαζί του. Θα πρέπει πάντα να φοράει γάντια.

Αφαίρεση του βερνικιού

https://www.instagram.com/p/BdP1ez8nruM/?utm_source=ig_embed


Ένας επαγγελματίας θα αφαιρέσει το βερνίκι με Fraser μέχρι την βάση του και μετά θα φτάσει μέχρι το νύχι με την λίμα για να μην το φθείρει. Εάν δεν είστε σίγουρες πώς έχει σκοπό να το κάνει, καλό θα ήταν να τους ρωτήσετε.

Υλικά

Τα ποιοτικά υλικά συνήθως είναι ακριβότερα, γι’αυτό πολλοί επιλέγουν υλικά κατώτερης ποιότητας. Επίσης, να προσέχετε να αναμιγνύουν διαφορετικά προϊόντα μαζί, όπως και να μην έχουν λήξει.

Μανικιούρ

https://www.instagram.com/p/BjdUUq3lMC1/?utm_source=ig_embed


Πολλοί επαγγελματίες προσφέρουν διάφορους τύπους μανικιούρ στους πελάτες τους. Ανεξάρτητα από τον ποιο τύπο επιλέξετε, προσέξτε την ποιότητα της δουλειάς τους. Τα εργαλεία τους θα πρέπει να είναι επίσης καλά ακονισμένα, αλλιώς πιθανώς να σας τραυματίσουν.

Γυάλισμα

Ο τρόπος που η αισθητικός βάζει το γυαλιστικό λέει πολλά για τον επαγγελματισμό της. Είναι απαγορευμένο να κάνει το νύχι λείο ώστε το γυαλιστικό να μείνει περισσότερο. Αυτό το κόλπο θα βοηθήσει το μανικιούρ να αντέξει περισσότερο αλλά θα βλάψει τα νύχια σας μακροπρόθεσμα.

Πηγή