Εντελώς αγνώριστος - H σοκαριστική εμφάνιση του Mr Big με μπαστούνι και άσπρα μαλλιά. Και όχι, δεν είναι ρόλος από ταινία!
Www.true.gr

Εντελώς αγνώριστος – H σοκαριστική εμφάνιση του Mr Big με μπαστούνι και άσπρα μαλλιά. Και όχι, δεν είναι ρόλος από ταινία!

Αγνώριστος είναι ο Μr Big του Sex and the City, ο γοητευτικός ήρωας που παίδευε για 6 κύκλους επεισοδίων την Κάρι Μπράτζο. Σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα τον σοφιστικέ και κομψό άντρα με το στραβό χαμόγελο.

Σαφώς έχουν περάσει 13 χρόνια από το τέλος της επιτυχημένης σειράς, αλλά οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα δείχνουν πως η αλλαγή στην εμφάνισή του είναι αρκετά μεγάλη.
Έχοντας πια γκρίζα μαλλιά, παραπάνω κιλά και μουστάκι, ο φακός συνέλαβε τον Κρις Νοθ να κάνει βόλτες στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορώντας αθλητική φόρμα, παντόφλες και να περπατά με την βοήθεια ενός μπαστουνιού, λόγω τραυματισμού στον μινίσκο.
Αν και ο ίδιος έχει χρόνια γκρίζα μαλλιά, καθώς σήμερα είναι 62 ετών, και οι εμφανίσεις τους τα τελευταία 4 χρόνια προδίδουν τις αυξομειώσεις στο βάρος του, είναι ίσως η πρώτη φορά που βλέπουμε τόσο ατημέλητο τον Mr Big. Άλλωστε για όσες έχουν δει το Sex and the City, η σύγκριση του τώρα και τότε είναι αναπόφευκτη.

Σήμερα

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr