Ενώ όλοι την Κορόιδευαν για το Ανορεκτικό της Σώμα, οι Άντρες σήμερα την Παρακαλάνε. Δείτε ΠΩΣ έφτιαξε τα Τέλεια Οπίσθια!
Www.true.gr

Ενώ όλοι την Κορόιδευαν για το Ανορεκτικό της Σώμα, οι Άντρες σήμερα την Παρακαλάνε. Δείτε ΠΩΣ έφτιαξε τα Τέλεια Οπίσθια!

Οι φωτογραφίες μιας γυναίκας από τον Καναδά ‘πριν’ και ‘μετά’ θα έκανε τους περισσότερους να πιστέψουν πως έχει βάλει εμφυτεύματα στον πισινό της – αλλά στην πραγματικότητα, το αποτέλεσμα το έχει πετύχει εντελώς φυσικά. Η Abby Pollock από το Τορόντο φαίνεται υπερβολικά αδύνατη πριν 5 χρόνια.

Είχα χάσει πολύ βάρος και υπέφερε από διατροφικές διαταραχές λόγω μίας πολύ αυστηρής δίαιτας που ακολουθούσε. Τώρα όμως, η 23χρονη φαίνεται αδύνατη αλλά ταυτόχρονα δυνατή και έχει ποπό που θυμίζει τις Καρντάσιαν.

Το πιο εκπληκτικό είναι πως τα κατάφερε με τον φυσικό τρόπο, αλλάζοντας την διατροφή και την καθημερινότητά της, χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτεί κάποιον χειρούργο. Ήταν δύσκολο το ταξίδι της. Στο πρώτο της έτος στο κολέγιο, ζύγιζε 10 κιλά λιγότερα από το φυσιολογικό.

Κατανάλωνε 900 με 1,000 θερμίδες τη μέρα και έτρωγε μόνο λαχανικά. Έπασχε επίσης από βουλιμία.

‘Ήμουν συνεχώς κουρασμένη και είχα μεγάλο εθισμό με την εικόνα μου. Στα χειρότερά μου, έτρωγα δύο σαλάτες και ένα smoothie τη μέρα.’Το 2013 όμως αποφάσισε να αλλάξει την κατάστασή της. Μαζί με την βοήθεια διατροφολόγου και προσωπικού γυμναστή ξεκίνησε την μεταμόρφωσή της.

Αύξησε τις θερμίδες που έπαιρνε στις 1,700 και έτρωγε υγιεινό φαγητό. Άρχισε να κάνει και γυμναστική και σύντομα το σώμα της έδειχνε σημάδια μεταμόρφωσης. Πλέον ζυγίζει 70 κιλά, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι καθαροί μυς.

Το αγορίστικο σώμα της χωρίς καμπύλες μετατράπηκε σε κλεψύδρα και ο ποπός της άρχισε να σηκώνεται. Λέει πως χρειάστηκαν πολλών ειδών ασκήσεις για να το καταφέρει.

Δεν γυμνάζεται όμως κάθε μέρα. Κάνε μία ώρα γυμναστική, 4 μέρες την βδομάδα, κάθε φορά επικεντρώνοντας σε διαφορετικά μυική ομάδα. Ανεβάζει φωτογραφίες από την πρόοδό της στο διαδίκτυο, όπως και συμβουλές για να καταφέρουν οι ακόλουθοι της να χτίσουν ένα σώμα σαν το δικό της.

Μία εκπληκτική ιστορία που αποδεικνύει πως όταν υπάρχει θέληση όλα είναι δυνατά! Εσείς τι πιστεύετε;

Credit: dailymail.co.uk
Πηγη paparazzinews.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr