Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας. Οι τρεις κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή με διαφορά τριών ετών, με τις Αρχές να προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είναι ένας από τους δημοσιογράφους που παρακολουθούν πολύ στενά τις εξελίξεις. Ο έμπειρος αστυνομικός συντάκτης με τα ρεπορτάζ του καθημερινά στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου φωτίζει κάποιες πτυχές της υπόθεσης που έχει συνταράξει την κοινή γνώμη.

Το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της Αγγελικής στο Mega, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έκανε μία αινιγματική ανάρτηση.

«Απόψε οι μοιραίες παραδοχές. Πλήρης επιβεβαίωση. Ίσως η αρχή του τέλους. Κρίμα…» ανέφερε στο twitter ο έμπειρος αστυνομικός συντάκτης. Ωστόσο δεν ξεκαθαρίζεται ότι το tweet του αναφέρεται στην υπόθεση της Πάτρας, που έχει αφήσει την ελληνική κοινωνία με ανοιχτό το στόμα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το βράδυ της Παρασκευής η μητέρα των κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, μίλησε για όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό, τις εκδορές και τα εκζέματα στα παιδιά. Ακόμη τοποθετήθηκε και για την πραγματικά σχέση με τον σύζυγό της.

Σημειώνεται ότι η σχέση του ζευγαριού βρίσκεται στο επίκεντρο των αρχών. Τα όσα έχει πει η Ρούλα Πισπιρίγκου για την περίοδο της διάστασης με τον σύζυγό της, οι ισχυρισμοί της για τα όσα συνέβαιναν στα νοσοκομεία που νοσηλεύονταν τα παιδιά της, αλλά και οι εξηγήσεις που δίνει για δικές της παλαιότερες αναρτήσεις στο διαδίκτυο, βρίσκονται διαρκώς στο μικροσκόπιο.

πηγη: dailymedia.com.gr