Πιο Χαζός Πεθαίνεις... Πήδηξε απο 25 μέτρα Γκρεμό στη Θάλασσα. Όταν Δείτε Που Έπεσε Τελικά Θα σας Σηκωθεί η Τρίχα.
Www.true.gr

Πιο Χαζός Πεθαίνεις… Πήδηξε απο 25 μέτρα Γκρεμό στη Θάλασσα. Όταν Δείτε Που Έπεσε Τελικά Θα σας Σηκωθεί η Τρίχα.

Αν υπάρχει κάτι χαζό που μπορεί να κάνει κανείς, είναι να πηδήξει από ένα γκρεμό. Είναι εντελώς άσκοπο και άκρως επικίνδυνο!

Το «Tombstoning», είναι το όνομα μιας τάσης που έχουν οι άνθρωποι να πέφτουν από γκρεμούς ή ψηλά αντικείμενα, κάτω στο νερό. Έχει προκαλέσει θανάτους και σοβαρούς τραυματισμούς στο παρελθόν, αλλά αυτό δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει κανέναν.

Ειδικά αυτόν τον τύπο:

Ο άγνωστος άνθρωπος είχε τραβήξει την προσοχή στο διαδίκτυο νωρίτερα αυτό το έτος, όταν το βίντεο του να πέφτει από ένα βράχο αναρτήθηκε στο YouTube.

Ωστόσο, το κόλπο, το οποίο έλαβε χώρα στη Γερμανία, δεν σχολιάστηκε για το πόσο τολμηρό και cool ήταν. Ο τύπος έλαβε πέντε λεπτά δημοσιότητας τραυματίζοντας τον εαυτό του.Το βίντεο, το οποίο είναι μόνο επτά δευτερόλεπτα, δείχνει τον άνθρωπο να κάνει ένα άλμα σε ένα γκρεμό, πριν πέσει 15 μέτρα κάτω στη θάλασσα – και κατευθείαν πάνω σε μια βάρκα που μετέφερε τουλάχιστον δώδεκα ανθρώπους.

Στην περιγραφή του βίντεο γράφει: «15 μέτρα κάθοδος πάνω σε βάρκα που βγαίνει από το σπήλαιο. Τόσο άγριο. Χαρούμενος που επιβίωσα, ανταμείφθηκα με ένα παρατεταμένο ταξίδι, αλλά βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Ελπίζοντας να γίνει viral. Σεβαστείτε την αποστολή». Προσθέτει, κάπως κωμικά, «Η προσγείωση μπορεί να θεωρηθεί ελεύθερη».Είναι ξεκάθαρο από το βίντεο ότι ο τύπος προσγειώνεται στο νερό, αλλά ακούγεται ένας χαρακτηριστικός θόρυβος, καθώς ο βραχίονας του έρχεται σε επαφή με το επιβατικό πλοίο.

Στα περαιτέρω σχόλια του βίντεο, διαβεβαιώνει τους ανθρώπους ότι κανένας άλλος δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό και η μόνη ζημιά που υπέστη, ήταν ένας σπασμένος βραχίονας.

Αυτός ο τύπος ήταν τυχερός που τη γλύτωσε με ένα σπασμένο κόκαλο, αλλά και όλοι οι άλλοι στο σκάφος που δεν τραυματίστηκαν καθόλου. Ας γίνει αυτή η ιστορία ένα μάθημα για τους υπόλοιπους!

Credit: vt.co

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr