Ένας σκύλος λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της βόλτας του με τον ιδιοκτήτη του. Αρκετοί περαστικοί έτρεξαν να βοηθήσουν και κατάλαβαν τι είχε συμβεί.
Www.true.gr

Ένας σκύλος λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της βόλτας του με τον ιδιοκτήτη του. Αρκετοί περαστικοί έτρεξαν να βοηθήσουν και κατάλαβαν τι είχε συμβεί.

Δύο άνθρωποι έσπευσαν να βοηθήσουν έναν ιδιοκτήτη σκύλου, του οποίου το αγαπημένο κατοικίδιο ζώο πίστευαν ότι έχει πεθάνει, μόνο για να ανακαλύψουν ότι ο πεισματάρης σκύλος είχε ξεκινήσει διαμαρτυρία, επειδή δεν ακολουθούσαν την αγαπημένη του διαδρομή.

Η Michele Bilsland, 43 ετών, αποφάσισε να πάει μαζί με το αγγλικό μπουλντόγκ της με όνομα Begbie, μικρότερη βόλτα από ότι συνήθως, λόγω κακοκαιρίας.

Αλλά όταν ο ύπουλος σκύλος το κατάλαβε, έπεσε κάτω στο πεζοδρόμιο και αρνιόταν να κουνηθεί.

Η Michele από το Crieff, δήλωσε: «Τα δάση που του αρέσουν είναι πάνω στο λόφο, όμως στρίψαμε αριστερά διότι ο καιρός ήταν θυελλώδης και έτσι κατάλαβε ότι τον πήγαινα προς το χωριό».

«Όταν δεν τον πηγαίνουν εκεί που θέλει, πέφτει στο πάτωμα, δεν κινείται και γυρίζει το κεφάλι από την αντίθετη μεριά με αηδία στο βλέμμα».

 


Επειδή ο Begbie βρισκόταν στο πάτωμα και το κεφάλι του ήταν γυρισμένο, νόμιζαν ότι είχε πεθάνει.

Τους είπα πως όλα ήταν εντάξει, απλώς έδειχνε την απογοήτευση του, επομένως δεν υπήρχε περίπτωση να κουνηθεί, επειδή παρίστανε το νεκρό.

Ο Begbie κράτησε για λίγη ώρα την διαμαρτυρία, μέχρι να παραδεχτεί την ήττα του.

Είναι αξιολάτρευτος, γεμάτος ενέργεια, με δικό του χαρακτήρα και άποψη.


Τον θεωρώ μοναδικό και δεν θέλω να τον απογοητεύω.

Η βόλτα που του αρέσει διαρκεί περίπου μία ώρα.

Λατρεύει το περπάτημα, το να βρίσκεται στην εξοχή και δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στο αυτοκίνητο, αν δεν τελειώσει η βόλτα.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr