Ένας χορός για τη Μακεδονία με μαύρα περιβραχιόνια – Ο Αγώνας ενάντια στην προδοσία συνεχίζεται (βίντεο)
Www.true.gr

Ένας χορός για τη Μακεδονία με μαύρα περιβραχιόνια – Ο Αγώνας ενάντια στην προδοσία συνεχίζεται (βίντεο)

Με έναν συμβολικό τρόπο- έναν χορό για την Μακεδονία- οι Μακεδόνες θέλησαν να στείλουν ένα μήνυμα στην προδοτική κομμουνιστική κυβέρνηση αλλά και προς πάσα κατεύθυνση που συνοδοιπορεί με αυτές τις ενέργειες για το ξεπούλημα της ιστορίας και της ίδιας της Μακεδονίας..

που ξεκίνησαν οι δωσίλογοι τσίπρας και κοτζιάς υπογράφοντας την συμφωνία των Πρεσπών, πως τίποτα δεν ξεχάσθηκε, τίποτα δεν μπήκε στην άκρη και πως ακόμα την ώρα του θρήνου για τους νεκρούς μας, τους αληθινούς και όχι τους κατασκευασμένους όπως αυτούς της μεταπολίτευσης, ο Αγώνας μας δεν θα σταματήσει..

και πως αν κάποιοι έχουν στο πίσω μέρος του αρρωστημένου μυαλού του πως η εθνική τραγωδία της πυρκαγιάς στην Ραφήνα μπορούν να αποτελέσουν γομολάστιχα για τα άλλα εγκλήματα, τα Εθνικά, πλανώνται οικτρά! (δείτε το βίντεο)Οι Μακεδόνες χορευτές ξεκίνησαν έναν Μακεδονικό συρτό από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και προς το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου φορώντας μαύρα περιβραχιόνια

Πολίτες αλλά και πολιτιστικοί σύλλογοι έδωσαν ραντεβού στον αύλειο χώρου του λιμανιού Θεσσαλονίκης, και, μέσω της λεωφόρου Νίκης, θα καταλήξουν στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.Φοράνε περιβραχιόνια στη μνήμη των θυμάτων της πυρκαγιάς στο Μάτι Αττικής.

Ξεκίνησε η Μουσικοχορευτική εκδήλωση "Ένας χορός για τη Μακεδονία" όπου πολίτες αλλά και πολιτιστικοί σύλλογοι έδωσαν ραντεβού στον αύλειο χώρου του λιμανιού Θεσσαλονίκης, και μέσω της λεωφόρου Νίκης θα καταλήξουν στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.Φοράνε περιβραχιόνια στη μνήμη των θυμάτων της πυρκαγιάς στο Μάτι Αττικής.#Μακεδονία#Μάτι#Χορός#Livemedianews

Gepostet von Livemedia.gr am Montag, 30. Juli 2018

Πηγή: hellas-now.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr