Ένας Αγρότης καθώς έσκαβε ένιωσε Κάτι μέσα στις Λάσπες. ΑΥΤΟ που Έβγαλαν από εκεί, θα το Θυμούνται για Χρόνια!
Www.true.gr

Ένας Αγρότης καθώς έσκαβε ένιωσε Κάτι μέσα στις Λάσπες. ΑΥΤΟ που Έβγαλαν από εκεί, θα το Θυμούνται για Χρόνια!

O James Bristle από το Michigan δούλευε πρόσφατα στη φάρμα του όταν είδε κάτι παράξενο να ξεπροβάλλει από το χώμα. Προσπαθώντας να το ξεθάψει με ένα συνάδελφό του, κατάλαβε ότι αυτό το παράξενο αντικείμενο ήταν φτιαγμένο από κόκαλα.

Μόλις βρήκε τα πλευρά του, βρήκε και το κρανίο του, τους σπόνδυλούς του, ακόμα και τους χαυλιόδοντές του – χωρίς να το ξέρει, είχε ξεθάψει ότι είχε απομείνει από ένα μαμούθ που έζησε πριν χιλιάδες χρόνια!

Σε εκείνο το σημείο το ήξερε ότι έπρεπε να καλέσει ειδικούς, γι’αυτό και επικοινώνησε με διάφορους παλεοντολόγους από το πανεπιστήμιο του Michigan για να το κοιτάξουν. Από ότι φάνηκε, τα κόκαλα ήταν 15,000 χρονών, κάνοντας την ανακάλυψή του μία από τις πιο σημαντικές της σύγχρονης εποχής.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, το μαμούθ θα ονομαστεί «Bristle Mammoth», από το όνομα αυτού που το ανακάλυψε.

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

Υπάρχουν ακόμα πολλά ερωτηματικά, αλλά οι επιστήμονες πιστεύουν ότι είναι μία διασταύρωση ενός woolly mammoth και ενός Columbian mammoth.


Ο Bristle αποφάσισε να δωρίσει τον σκελετό στο πανεπιστήμιο για να μπορούν να το βλέπουν όλοι, μία έντιμη και αλτρουιστική πράξη ενός πολύ σκληρά εργαζόμενου άντρα.

“Θα ήθελα να πάει σε ένα μέρος όπου θα μπορούν να το βλέπουν πολλοί και να μαθαίνουν την ιστορία κοιτώντας το. Αυτό είναι το σωστό.»

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr