Έναν ερωτικό Αύγουστο θα ζήσουν αυτά τα ζώδια

Φτάνοντας προς το τέλος του καλοκαιριού δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις φινάλε με μια ερωτική ιστορία. Ο έρωτας είναι αυτός που κάνει τον κόσμο να κινείται και όταν λέμε ότι ο Αύγουστος θα είναι ο πιο ερωτικός μήνας για κάποια ζώδια είναι γιατί τα άστρα ευθυγραμμίζονται για χάρη τους.

Παρά το αδιαμφισβήτητο χάος που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο, δύο από τους πιο προσωπικούς πλανήτες στην αστρολογία, ο Ερμής και η Αφροδίτη, ευθυγραμμίζονται και αυτό αυτομάτως φτιάχνει τα πράγματα.

Καρκίνος

Είσαι πάντα στα καλύτερά σου το καλοκαίρι. Μαζί με τον Ήλιο που βρίσκεται στον 2ο οίκο σου που έχει να κάνει με την απόλαυση, την άνεση, την περιουσία και τα οικονομικά για το πρώτο μισό του Αυγούστου, η Αφροδίτη -που τυχαίνει να είναι ο κυβερνήτης αυτού του οίκου- θα κάνει πιρουέτες στο ζώδιό σου από τις 7 του μήνα μέχρι και τις 6 Σεπτέμβρη. Μαγνητισμός, ελκυστικότητα και ακαταμάχητη γοητεία… Η Αφροδίτη θα τα καραμελώσει όλα, από την φυσική σου παρουσία μέχρι την προσωπική σου αισθητική. Εξωτικές εμπειρίες θα κεντρίσουν τη φαντασία σου, αν αναλογιστούμε και την κίνηση του Ποσειδώνα στους Ιχθύς μέσω του 9ου οίκου σου που αφορά την περιπέτεια. Σύντομα αυτοί οι δύο ειδυλλιακοί πλανήτες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και κάνουν δουλειά για σένα, ειδικά αναφορικά με τον έρωτα.

Τοξότης

Είναι πάντα μια περιπέτεια όταν είσαι στο χώρο. Ο Ήλιος λάμπει μέσω του 9ου οίκου σου που σχετίζεται με την περιπέτεια, την εκπαίδευση, τις ευκαιρίες και τα μακρινά ταξίδια για το πρώτο μισό του Αυγούστου ενώ η Αφροδίτη περπατά αδιάφορα στον 8ο οίκο σου που έχει να κάνει με το σεξ, την μεταμόρφωση και τις στενές ανταλλαγές. Αυτό θα φέρει την επιθυμία για ρομαντικές εμπειρίες και συνδέσεις αλλά ο Άρης στον Κριό θα ενεργοποιήσει τον 5ο οίκο σου που αφορά τις παθιασμένες και ερωτικές ιστορίες. Η πιθανότητα να έχεις μια ερωτική περιπέτεια είναι πιο πιθανή από ποτέ. Συμπτωματικά, ο 9ος οίκος σου είναι ο κυβερνήτης και σε συνδυασμό με την πιθανότητα να βρεις την αγάπη, αυτός ο μήνας είναι επίσης μια ευκαιρία για περιπέτεια.

Ιχθύς

Ζεις την καλύτερή σου φάση τον Αύγουστο. Με τον Ήλιο να είναι στον 6ο οίκο σου που αφορά την υγεία, τις καθημερινές συνήθειες και την παραγωγικότητα, νιώθεις ενεργοποιημένος και ανανεωμένος στην καθημερινότητά σου. Ο Ήλιος θα γυρίσει στην Παρθένο μέσω του 7ου οίκου σου που είναι οι συνεργασίες σου, στα μέσα του μήνα. με την Αφροδίτη να κάνει πιρουέτες στον 5ο οίκο σου που έχει σχέση με την αγάπη για το τώρα, έχεις επίσης έντονη φλερτ και ρομαντική έμπνευση. Οπότε, αν ερωτευτείς κάποιον στη δουλειά, το σύμπαν θα προκαλέσει τη μούσα σου και τον μοναδικό σου αισθησιασμό.