Ένα μικρό θαύμα: Βγήκε νικητής μετά από 48 μέρες στη ΜΕΘ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
Www.true.gr

Ένα μικρό θαύμα: Βγήκε νικητής μετά από 48 μέρες στη ΜΕΘ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Ύστερα από 65 ημέρες νοσηλείας εκ των οποίων οι 48 στη ΜΕΘ ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της βουλής, Λεωνίδας Γρηγοράκος, βγήκε νικητής στην πιο δύσκολη μάχη της ζωής του.

Κατάφερε να νικήσει τον κορωνοϊό και να επιστρέψει πιο δυνατός στέλνοντας το δικό του μήνυμα ζωής στους ασθενείς που δοκιμάζονται.

Ο «Βηματοδότης» αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα για τον κ. Γρηγοράκο:


Μετά από 65 ημέρες νοσηλείας (εκ των οποίων οι 48 στις ΜΕΘ) ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Λεωνίδας Γρηγοράκος, νικητής στη μάχη για τη ζωή του πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Σωτηρία»:

«Ευχαριστώ πολύ, μέσα από την καρδιά μου, την καθηγήτρια Αντωνία Κουτσούκου και το προσωπικό (ιατρικό, νοσηλευτικό, βοηθητικό) της Πανεπιστημιακής ΜΕΘ στο “Σωτηρία”, για την άριστη περίθαλψη τους δύο μήνες της νοσηλείας μου. Δεν υπάρχουν λόγια να τους ευχαριστήσω», δήλωσε ο πρώην βουλευτής του ΠαΣοΚ.


«Οι άνθρωποι αυτοί -υπογράμμισε- είναι ήρωες. Ήταν μια μακρά και δύσκολη νοσηλεία. Το ΕΣΥ ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις αυτές. Έχοντας πίστη στο Θεό μπόρεσα και το ξεπέρασα. Εύχομαι όλοι οι ασθενείς που νοσηλεύονται να έχουν καλή έκβαση. Να γίνουν γρήγορα καλά!»

Πρόκειται τώρα να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας με σκοπό να αντιμετωπιστούν τα κινητικά προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί εξαιτίας της πολυήμερης νοσηλείας του στην εντατική.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr