Ένα Κορίτσι που Πάλεψε με τον Θάνατο, δείχνει τα Σημάδια του και Συγκλονίζει με την Ιστορία του! [εικόνες]
Www.true.gr

Ένα Κορίτσι που Πάλεψε με τον Θάνατο, δείχνει τα Σημάδια του και Συγκλονίζει με την Ιστορία του! [εικόνες]

Τρία χρόνια πριν η ζωή της Lauren Rose άλλαξε για πάντα. Ύστερα από ένα τροχαίο στους δρόμους τις California, η ίδια κατέληξε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο με εσωτερική αιμορραγία, σοβαρά τραυματισμένο πνεύμονα και σπασμένη σπονδυλική στήλη, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Ο δυνατός της οργανισμός τη βοήθησε να κρατηθεί στη ζωή, δεν κατάφερε όμως να την κάνει να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητές της. Χρειάστηκαν μήνες ανάρρωσης, φυσικοθεραπείας και ψυχολογική υποστήριξης για να γυρίσει η Lauren στην παλιά της καθημερινότητα και να αποδείξει πως η θέλησή της για μια φυσιολογική ζωή ήταν πιο ισχυρή από τη γνωμάτευση των γιατρών που από την πρώτη στιγμή δεν της έδιναν την παραμικρή ελπίδα να μπορέσει να περπατήσει ξανά.

«Μόλις μου είπαν ότι δεν θα μπορέσω να περπατήσω ξανά, δεν τους πίστεψα. Νόμιζα ότι απλά το λένε για να μη μου δίνουν μεγάλες ελπίδες», δήλωσε η ίδια για την περιπέτειά της.

Όπως αποκάλυψε δε, αποφάσισε σχετικά σύντομα να σταματήσει τις φυσικοθεραπείες όχι μόνο λόγω του μεγάλου κόστους τους, αλλά και διότι έβλεπε πως δεν έχουν τα αποτελέσματα που ήθελε. Ήξερε το σώμα της καλύτερα από τον καθένα και ήταν σίγουρη πως θα τα κατάφερνε. Και δεν έπεσε έξω.

Σήμερα περπατά, χαμογελά ξανά, ζει. Και έχει μερικά πολύ σημαντικά πράγματα να μας μάθει για τη ζωή.

Σε ανάρτησή της έδειξε στους followers της τα σημάδια που της άφησε το τροχαίο εκείνο, από το οποίο μπορεί να μην θυμάται πολλά, ξέρει όμως πως της άλλαξε τη ζωή προς το καλύτερο.«Αυτά είναι τα σημάδια μου ύστερα από τρία χειρουργεία μετά από ένα αυτοκινητιστικό. Για μένα είναι η υπενθύμιση πως είμαι ζωντανή και ευλογημένη που ζω. Μερικές φορές η ζωή σου δίνει ακριβώς αυτό που χρειαζόσουν αλλά με έναν τρόπο που ποτέ δεν περίμενες.

Όλα συμβαίνουν για έναν λόγο, τα καλά και τα άσχημα. Οι εμπειρίες είναι που μας κάνουν δυνατότερους και η ζωή είναι εκείνη που θα σε ρίξει κάτω, ωστόσο εσύ είσαι ο μοναδικός που έχει τη δύναμη να σε σηκώσεις.

Μην περιμένεις να χάσεις κάτι για να το εκτιμήσεις. Να είσαι ευγνώμων κάθε μέρα. Εγώ είμαι ακόμα στην ανάρρωση, αλλά νιώθω υπερήφανη για εδώ που έχω φτάσει. Πάντα θα έρχονται καλές και κακές ημέρες αλλά το πώς θα ζεις τη ζωή σου εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσένα. Είναι επιλογή σου.Εγώ ξυπνάω κάθε μέρα και διαλέγω την ευτυχία. Σκοπεύω να πάρω αυτά τα σημάδια απ’ τα τραύματά μου και να τα μετατρέψω σε κάτι υπέροχο», γράφει η ίδια στον λογαριασμό της.

“These are the scars from 3 surgeries after a car accident. They are a reminder that I am alive and blessed Sometimes life gives you exactly what you needed but in a different way than you expected. There is a purpose for everything that happens in your life whether it’s good or bad. Experiences are what make us stronger and life will knock you down but you are the only one with the power to pick yourself back up. Don’t wait until something has been taken from you to appreciate it Be grateful everyday. I’m still healing but I’m proud of where I’m at and how far I’ve come. There are always going to be good and bad days but how you live your life is your choice. I wake up everyday and choose happiness. I’m going to take this injury and turn it into something amazing” ✨️️️️️ ⠀ Follow us (@instatructor #) for the best daily workout tips 💪💙 ⠀ 📸 All credits to respective owner(s) // @_laurenrosee 👥 Tag a friend who'd like our profile

A post shared by Fitness Tutorials (@fitorials) on

Το κορίτσι αυτό απέκτησε τεράστιο κοινό στα social media, με τα positive messages της να μιλούν στην καρδιά όλων.

Και δεν αναρωτιόμαστε γιατί.

ΠΗΓΗ: limeandlife.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr