Αιμόφυρτη Γυναίκα, είπε στον Άντρα Πως Απέβαλε το Μωρό τους. Αυτό που Ανακάλυψαν οι Γιατροί, θα σας Σοκάρει!
Www.true.gr

Αιμόφυρτη Γυναίκα, είπε στον Άντρα Πως Απέβαλε το Μωρό τους. Αυτό που Ανακάλυψαν οι Γιατροί, θα σας Σοκάρει!

Σύμφωνα με αυτή την πηγή, μία γυναίκα ξεπέρασε κάθε όριο σκληρότητας και παράνοιας για να κρατήσει τον σύντροφό της για τον εαυτό της.
Οι αρχές στο Lawrence County στην Αλαμπάμα, σοκαρίστηκαν όταν άκουσαν τη φοβερή ιστορία μιας γυναίκας και το τέχνασμα που σκαρφίστηκε για να κρατήσει τον σύντροφό της. Η 43 ετών Anita Parker, προσποιούνταν πως ήταν έγκυος, για 7 ολόκληρους μήνες!

Ένα πρωί, όταν ο φίλος της πήγε στη δουλειά, η Anita τον κάλεσε και του είπε να επιστρέψει αμέσως στο σπίτι γιατί μόλις είχε αποβάλει. Ο κακόμοιρος άντρας, ο οποίος πίστευε ότι όντως ήταν έγκυος, άφησε τη δουλειά και γύρισε πίσω στο σπίτι όπου ανακάλυψε την Anita σε μια λίμνη αίματος. Του είπε μάλιστα ότι είχε ρίξει (και πατήσει το καζανάκι) το άψυχο μωρό στην τουαλέτα.

Εκείνος την πήγε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί όμως του αποκάλυψαν ότι ποτέ δεν ήταν έγκυος και ότι απλά φούσκωνε το στομάχι της για να τον ξεγελάσει.Από που είχε προέλθει όμως όλο αυτό το αίμα; Από τη στιγμή που ο άντρας επέστρεψε στο σπίτι, δεν μπορούσε με τίποτα να βρει το Τσιουάουα του πουθενά, μέχρι που ανακάλυψε το δύστυχο ζώο στον κάδο, ξεκοιλιασμένο…

Credits: Hero Viral

ΠΗΓΗ

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr