Έμεινε χωρίς φρύδια αφού χρησιμοποίησε DIY μάσκα προσώπου
Www.true.gr

Έμεινε χωρίς φρύδια αφού χρησιμοποίησε DIY μάσκα προσώπου

Μία γυναίκα που έχασε τα φρύδια της εξαιτίας μίας επιθετικής DIY μάσκας προσώπου, ανέβασε ένα βίντεο.

Η Genella Pabianes Carabbacan, 22, από την Isabela στις Φιλιππίνες, αποκάλυψε πως της είχαν δώσει δύο πακέτα με μείγμα από κάρβουνο για το δέρμα της. Ωστόσο, εκείνη δεν διάβασε τις οδηγίες και έβαλε την μάσκα και πάνω στα φρύδια της ενώ δεν έπρεπε.

Το δραματικό βίντεο την δείχνει να προσπαθεί να βγάλει την μάσκα και μαζί να βγάζει και τα φρύδια της.

Η Genella είπε: «Ένας φίλος μου έδωσε την μάσκα δωρεάν και είπε πως θα μου καθαρίσει το δέρμα. Ενθουσιάστηκα τόσο πολύ που δεν διάβασα καν τις οδηγίες.»Αφού έβαλε την μάσκα, την άφησε να στεγνώσει για περίπου 15 λεπτά. Όταν όμως πήγε να την βγάλει, κατάλαβε πως είχε κολλήσει στις τρίχες από τα φρύδια της.

Ο αδερφός της κατέγραψε την σκηνή – προσπαθώντας πολύ για να μην γελάσει – ενώ εκείνη έκλαιγε και πάλευε να βγάλει την μάσκα.

Τελικά, έχασε τις περισσότερες από τις τρίχες των φρυδιών της και αναγκάστηκε να ξυρίσει και τις υπόλοιπες.Το βίντεο έγινε γρήγορα viral και πολλές κλινικές ομορφιάς της πρότειναν να την βοηθήσουν να τις αποκαταστήσει.

Η Genella παραδέχτηκε πως παρόλο που έκλαιγε, έβλεπε και την αστεία πλευρά του πράγματος.

«Ήταν αστείο αλλά και πολύ άσχημο. Όλα έγιναν όμως εξαιτίας της βλακείας μου. Έπρεπε απλά να είχε διαβάσει τις οδηγίες.»

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr