Έμειναν Αφωνoι: Το αίτημα του Φουρθιώτη στις φυλακές που κανείς δεν πίστευε ότι θα ζητούσε

Την πρώτη μέρα ήταν η άρνηση. Ο Μένιος Φουρθιώτης σύμφωνα με τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ ζητούσε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για λόγους υγείας, ήθελε συγκεκριμένο φαγητό επειδή έκανε ειδική διατροφή και γενικώς δεν τον σήκωνε ο τόπος.

Όσο οι μέρες περνούν όμως και ο τηλεπαρουσιαστής συνειδητοποιεί ότι τα περιθώρια στενεύουν και τρόπος να βγει άμεσα δεν υπάρχει, τόσο αρχίζει να αλλάζει η συμπεριφορά του.

Έτσι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Φουρθιώτης όχι μόνο έχει αφήσει πίσω το υπεροπτικό του ύφος, αλλά ζήτησε και κάτι που κανείς δεν θα πίστευε πριν από λίγες μέρες ότι θα ζητούσε. Πιο συγκεκριμένα έκανε αίτηση για να μπει στα μεροκάματα των φυλακών.

Υπό νορμάλ συνθήκες ένα τέτοιο αίτημα δεν θα συνιστούσε έκπληξη καθώς συνυπολογίζεται στα υπέρ του κρατούμενου, όμως η όλη στάση του Φουρθιώτη εντός φυλακών δεν έδειχνε ένα άτομο που θα μπορούσε να προχωρήσει σε ένα τέτοιο αίτημα.

Τα πράγματα άλλαξαν λοιπόν και πλέον αναμένεται η αποδοχή του αιτήματος και το να γίνει γνωστό ποιο μεροκάματο και ποιος ρόλος θα του ανατεθεί.

Οι Αρχές, περιμένουν τις επόμενες νομικές κινήσεις του Φουρθιώτη, αφού αναμένεται να προστεθούν κι άλλα στοιχεία στην δικογραφία. Σε ό,τι αφορά τους άλλους 2 συγκατηγορούμενους του, ο ένας έχει μεταφερθεί στις φυλακές της Λάρισας και ο άλλος στις φυλακές Μαλανδρίνου.