«Εμφύλιος» στα Μπουζούκια. Ο Καλλίδης τα «Χώνει» στον Αδαμαντίδη: «Αφήνει 60 Οικογένειες χωρίς Δουλειά»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης αποχώρησε ξαφνικά από το σχήμα στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε μαζί με τον Πάνο Καλλίδη, δυο μήνες σχεδόν μετά την πρεμιέρα του σχήματος.

Η αποχώρηση του Θέμη Αδαμαντίδη ενόχλησε πολύ όμως τον Πάνο Καλλίδη, ο οποίος εξέφρασε τον εκνευρισμό του μέσα από ανάρτησή του στο Instagram.

Μάλιστα, επιτέθηκε στον συνάδελφό του, κατηγορώντας τον για επαγγελματισμό του.

«Δυστυχώς κ λέω δυστυχώς γιατί μετά από 18 χρόνια στο τραγούδι σε Αθηνα κ Θέσ/κη βρίσκομαι πρώτη φορά στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω επίσημα πως το σχήμα στο μαγαζί @north_live_stage_official έφτασε στο τέλος του καθώς ο κυριος Αδαμαντίδης θέλησε να αποχωρήσει κ να αφήσει πίσω του 60 οικογένειες εν όψη γιορτών χωρίς δουλειά κ χωρίς καν να σκεφτεί στιγμή η έστω να συζητήσει θέλοντας να πάει κάπου αλλού . Εγώ προσωπικά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην επιχείρηση κ στον κύριο Σπυρίδωνα για την άψογη συνεργασία την εμπιστοσύνη που μας έδειξε κ στην @eleni.hatzidou που έκανε πολύ καλά αυτό που γνωρίζει μα κ σε όλα τα παιδιά από έξω προς τα μέσα που συνέβαλαν στην επιτυχία που γνώρισε αυτό το σχήμα γιατί όσοι μας επισκέφτηκαν ήξεραν πως δεν ήταν εύκολο να βρεις τραπέζι κ η διασκέδαση ήταν δεδομένη… Θα συνεχίσω άλλη μια βδομάδα για να δώσω το δικαίωμα στον επιχειρηματία να βρει κάτι άλλο καθώς ο λόγος που συμμετείχα ήταν επειδή πίστεψα πολύ σε αυτό σχήμα!!! Τα δικά μου επαγγελματικά νέα θα τα ανακοινώσω πολύ σύντομα, βρισκόμαστε σε συζητήσεις!! Υ.Γ Ο ίδιος άνθρωπος που με γοήτευσε με απογοήτευσε!!!», έγραψε ο Πάνος Καλλίδης.

Δείτε εδώ την ανάρτησή του:
https://www.instagram.com/p/BqVsKuAH71k/

ΠΗΓΗ:thecaller.gr