Εμφανίστηκε γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι η μητέρα της μικρής Βαλεντίν

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της μικρής Βαλεντίν, η οποία βρέθηκε σήμερα στη Γαλλία.

Τα πράγματα περιπλέκονται, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, μία γυναίκα, μέσω δικηγόρου επικοινώνησε με το Γάλλο σύνδεσμο στην Ελλάδα και ισχυρίστηκε ότι είναι η μητέρα της μικρής Βαλεντίν, ότι βρίσκεται στη Γαλλία και ότι ήταν αυτή που έστειλε το συγγενικό της πρόσωπο, για να παραλάβει το παιδί και να το μεταφέρει στη Γαλλία.

Όμως, ο πατέρας ισχυριζόταν ότι η μητέρα της Βαλεντίν είναι νεκρή. Οι Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν τα λεγόμενα της γυναίκας, η οποία, όπως είπε, βρίσκεται στη Γαλλία παράνομα και χωρίς χαρτιά και γι’ αυτό κρυβόταν.

Η Βαλεντίν εντοπίστηκε στη Γαλλία

Να θυμίσουμε ότι η 7χρονη Βαλεντίν βρέθηκε στη Λιόν σήμερα και είναι καλά στην υγεία της. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε μαζί με τη θεία της -αδελφή της γυναίκας του πατέρα της- και με πλαστά έγγραφα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το παιδί ταξίδεψε με τη θεία του από την Αθήνα στις 21 Δεκεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της 7χρονης, Αμπλεκά, κρατούνταν και έπειτα από μαραθώνια κατάθεση στις Αρχές αναμενόταν σήμερα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, κάτι που θα γίνει πλέον εντός της ημέρας.