Έμαθε ότι έχει Καρκίνο όταν ήταν 11 εβδομάδων. Οι Φωτογραφίες του Τοκετού Συγκλόνισαν το Διαδίκτυο.
Www.true.gr

Έμαθε ότι έχει Καρκίνο όταν ήταν 11 εβδομάδων. Οι Φωτογραφίες του Τοκετού Συγκλόνισαν το Διαδίκτυο.

Η γέννηση ενός μωρού είναι μια ιδιαίτερη και συναρπαστική στιγμή στη ζωή οποιασδήποτε γυναίκας. Αλλά για τη Μαρία Κρίρεν, αυτή η στιγμή είχε ένα επιπλέον στρώμα πένθους.

Η Μαρία ήταν μόνο 11 εβδομάδων έγκυος, όταν της διέγνωσαν καρκίνο του μαστού. Η γενναία γυναίκα, έδωσε μια μακρά και εξαντλητική μάχη ενάντια στην ασθένεια. Κυοφόρησε επίσης τον αγέννητο γιο της ως το τέλος.

Προφανώς, ήταν μια έντονη και συναισθηματική εμπειρία όταν γεννήθηκε τελικά το μωρό της Μαρίας. Ευτυχώς, ο φωτογράφος Bonnie Hussey ήταν έτοιμος να συλλάβει την απίστευτη στιγμή.

Ο φωτογράφος από το Ορλάντο τράβηξε μια σειρά με εκπληκτικές φωτογραφίες, καθ’ όλη τη διάρκεια γέννας της Μαρίας. Μετά την κοινοποίησή τους, οι όμορφες φωτογραφίες έγιναν viral. Πολλές γυναίκες χειροκρότησαν την αντοχή της Μαρίας.

Η Μαρία και ο σύζυγός της, ήταν ήδη γονείς δυο παιδιών πριν μείνει έγκυος ξανά. Γέννησε τελικά τον Logan στις 13 Απριλίου 2017. Με τεράστια χαρά και ανακούφιση, το ζευγάρι υποδέχτηκε ένα απόλυτα υγιές μωρό.

Η Μαρία είπε ότι έκλαψε δυνατά, όταν είδε τις φωτογραφίες από τη γέννηση του Logan. Δήλωσε ότι ήθελε να μοιραστεί τις φωτογραφίες της, για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση ότι οι έγκυος γυναίκες αντιμετωπίζουν μια διάγνωση καρκίνου.

Δείτε παρακάτω τις εξαιρετικές αυτές φωτογραφίες:

Credit: littlethings.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr