Κωνσταντίνος Βασάλος: Η σχέση με την Βαλαβάνη, η φωτογραφία και το σχόλιο

Έχει υπάρξει έντονη φημολογία γύρω από την σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου. Πρόσφατα τα δημοσιεύματα είχαν πάρει φωτιά πως το ζευγάρι έχει χωρίσει.

Οι φήμες «φούντωσαν», καθώς σταμάτησαν τα κοινά posts από το πουθενά, οι διακοπές το καλοκαίρι έγιναν – μόνο – ξεχωριστά, έσκασε ασυνόδευτη σε βάπτιση η Ευρυδίκη και μέχρι και σήμερα ο ένας είναι εδώ και ο άλλος είναι… όσο πιο μακριά μπορεί!

«Έλυσαν» τη σιωπή τους: Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου που έβαλε «φωτιά» στη σχέση με τη Βαλαβάνη

Κωνσταντίνος Βασάλος: Οι διακοπές μακριά από την Ευρυδίκη

Ξέρετε πόσο μακριά είναι αυτό; Λοιπόν, για να μην μακρηγορούμε ο Κωνσταντίνος αυτές τις ημέρες ανέβηκε τον Όλυμπο με φίλους του ενώ η Ευρυδίκη έμεινε πίσω να διασκεδάζει με την δική της παρέα. Το ζευγάρι δεν έχει χωρίσει απλά περνάει μια πολύ σοβαρή κρίση στην σχέση του. Όντας συνειδητοποιημένοι και οι δυο αποφάσισαν – όπως αναφέρουν πάντα οι πηγές μας – να αποστασιοποιηθούν ο ένας από τον άλλον για να δουν ξεκάθαρα τι θέλουν…

Τα πράγματα φαίνεται πως πάνε καλύτερα αφού σε φωτογραφία που δημοσίευσε ο Βασάλος από την κορυφή του Ολύμπου η Ευρυδίκη του έβαλε ένα emoticon χειροκροτήματος. Αυτό δείχνει πως θαυμάζει και συγχαίρει τον άνθρωπο που θέλει να έχει δίπλα της.

Η αντίδραση του Κωνσταντίνου; Ένα like στο σχόλιο φάνηκε αρκετό στα μάτια του…

«Έλυσαν» τη σιωπή τους: Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου που έβαλε «φωτιά» στη σχέση με τη Βαλαβάνη