Ελληνικό: Οργή για τον ταξιτζή που πέταξε έξω από το ταξί την 50χρονη που δολοφόνησε ο αντιπτέραρχος

Σάλο έχει προκαλέσει στα social media και όχι μόνο η αφήγηση του οδηγού ταξί που βρέθηκε στο σημείο που ο αντιπτέραρχος δολοφόνησε την 50χρονη σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ο οδηγός ταξί αφηγείται σχεδόν χαμογελώντας ότι μόλις είδε την γυναίκα να μπαίνει στο αυτοκίνητό του και να του φωνάζει «με σκοτώνει» ο ίδιος σαστισμένος πήγε από την πίσω πόρτα και την έβγαλε έξω!

Το χρονικό

Ήταν περίπου στις 11 το πρωί όταν ένας 87χρονος αντιπτέραρχος εν αποστρατεία έβγαλε ένα 22άρι πιστόλι και μετά από καυγά σκότωσε την 59χρονη σύζυγό του έξω από το σπίτι της στον αριθμό 88 της λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει έως τώρα γνωστές, το ζευγάρι, που είχε παντρευτεί πριν από ένα χρόνο είχε το τελευταίο διάστημα διαφωνίες για τα περιουσιακά του στοιχεία. Μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Βουλγάρα πίεζε τον στρατιωτικό να την κάνει συνδικαιούχο στην περιουσία του.

Αφού την πυροβόλησε, ο αντιπτέραρχος ε.α, μπήκε μέσα στο σπίτι τους και έστρεψε το όπλο στον εαυτό του, δίνοντας τέλος στη ζωή του. Βρέθηκε στην πόρτα του σπιτιού, έχοντας τραύμα από όπλο στο κεφάλι. Το πιστόλι βρέθηκε ακριβώς δίπλα του.

Η 59χρονη γυναίκα, βουλγαρικής καταγωγής, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Ο άνδρας, μεταφέρθηκε και εκείνος στο νοσοκομείο, ωστόσο και για εκείνον ήταν πολύ αργά.

Φρόντιζε την πρώτη του γυναίκα – Πριν ένα χρόνο παντρεύτηκαν

Γείτονες του ζευγαριού ανέφεραν στους δημοσιογράφους ότι τόσο η 59χρονη Βουλγάρα, όσο και ο 87χρονος αντιπτέραρχος ε.α. δεν είχαν προκαλέσει προβλήματα στη γειτονιά, όμως, η μεταξύ τους σχέση το τελευταίο διάστημα δεν ήταν η καλύτερη, καθώς είχαν διαφωνίες για τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα που έχει συλλέξει η ΕΛΑΣ, η 59χρονη γυναίκα γνώριζε χρόνια τον αντιπτέραρχο, καθώς ήταν η νοσοκόμα της πρώτης του γυναίκας, που έφυγε από τη ζωή. Μάλιστα, είχε χάσει και τον γιο του.

«Ήταν πεσμένη στο έδαφος και έτρεμε»

Δύο μαθητές που περνούσαν από το σημείο εκείνη τη στιγμή είδαν τη γυναίκα πεσμένη στο έδαφος, με αίματα, να τρέμει, αλλά να έχει τα μάτια της κλειστά.

Πηγή: thecaller.gr