Συγκλονίζει Ελληνίδα Τραγουδίστρια: «Στα 20 μου είχα Καρκίνο στον Τράχηλο της μήτρας και έχασα 3 παιδιά»
Www.true.gr

Συγκλονίζει Ελληνίδα Τραγουδίστρια: «Στα 20 μου είχα Καρκίνο στον Τράχηλο της μήτρας και έχασα 3 παιδιά»

«Έχω κάνει 15 εγχειρήσεις από 20 χρονών…»

«Με το διαβήτη που έχω είναι κάποιες φορές που δεν μιλάω, δεν σηκώνω το τηλέφωνο, δεν βγαίνω έξω…

Η Τζούλι Μασίνο εκμυστηρεύεται σε συνέντευξη της στο περιοδικό Λοιπόν και στην Ρενέ Σαραντινού για τις περιπέτειες που έχει περάσει με την υγεία της.

Για ποιο λόγο;«Γιατί κάθε 3-4 ώρες πρέπει να δω πως είμαι, να φοράω το μηχάνημα που περνάει η ορμόνη, η ινσουλίνη και δεν θέλω ακόμα, δεν είμαι έτοιμη ψυχολογικά. Κοιμάμαι 4-5 ώρες και σηκώνομαι για να μετρηθώ και μετά θέλει 1,5-2 ώρες πάλι… Σαν να είμαι η νοσοκόμα μου, αλλά πάλι δεν είναι ό,τι χειρότερο αυτό, είμαι ταλαιπωρημένη. Έχω κάνει 15 εγχειρήσεις από 20 χρονών…»

Έχεις κάνει 15 εγχειρήσεις;«Ναι, σε ηλικία 20 χρονών είχα το πρώτο στάδιο του καρκίνου στον τράχηλο της μήτρας. Όταν το έμαθα, πήγα μόνη μου, χωρίς τη μάνα και τον πατέρα μου, δεν ήθελα να ταλαιπωρήσω κανέναν για μένα. Το προλακτίνωμα που είχα μου έκανε σε όλα ζημιά και πολύ πόνο. Δεν γκρινιάζω, μόνο κάποιες φορές νιώθω λίγη μοναξιά.»


«Έκανα προσπάθεια, τρεις φορές και πέθαναν μέσα μου. Έχασα τρία παιδιά που πέθαναν μέσα στην κοιλιά μου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Είχα προλακτίνωμα, κάτι σαν όγκο, και όταν μεγάλωνε το παιδί, δεν μπορούσε να τραφεί σωστά, αφομοίωνε μόνο ο οργανισμός μου τις βιταμίνες. Είχα συνέχεια γάλα, λόγω αυτής της κατάστασης. Έπαιρνα δυνατά χάπια, που μου έκαναν ζημιά στα νεφρά. Έπρεπε με τα χάπια να υπάρχει μια ισορροπία, γιατί αν ανέβαιναν οι τιμές στο προλακτίνωμα, πιεζόταν το οπτικό νεύρο και δεν μπορούσα να δω. Μετά ήθελε εγχείρηση στον εγκέφαλο. Απέβαλα τρεις φορές σε ηλικία 3-4 μηνών, πέθαναν μέσα μου τα μωρά. Δεν ήταν με τους ίδιους συντρόφους και οι τρεις κυήσεις μου», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

ΠΗΓΗ: zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr