Ελληνίδα τραγουδίστρια παλεύει με τη νευρική ανορεξία: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική
Www.true.gr

Ελληνίδα τραγουδίστρια παλεύει με τη νευρική ανορεξία: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, παλεύει με τη νευρική ανορεξία και στα μέσα Φεβρουαρίου έφτασε να ζυγίζει 47 κιλά, προκαλώντας σοκ στην οικογένειά της. Η κατάστασή της θυμίζει έντονα την αντίστοιχη της Νανάς Καραγιάννη,η οποία πάλευε σκληρά με τη διατροφική διαταραχή, αλλά δεν τα κατάφερε. Βλέποντας τα χειρότερα να έρχονται, οι δικοί της τη μετέφερε κάτω από άκρα μυστικότητα σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Η εισαγωγή της έγινε βράδυ, προκειμένου να μη δει τη δημοσιότητα το σοβαρότατο πρόβλημα με την υγεία της. Στην κλινική νοσηλεύτηκε για μία εβδομάδα, ακολουθώντας ισχυρή αγωγή, η οποία της χορηγούνταν από το στόμα, αλλά και με ορούς. «Τελευταία φορά που έφαγα ήταν πριν 15 μέρες, αλλά δεν πεινάω καθόλου. Έχω άγχος, πολλή δουλειά, εμφανίσεις, μαθήματα. Από κούραση νιώθω τόση αδύναμη» είπε η τραγουδίστρια στον γιατρό της, ο οποίος έμεινε εμβρόντητος.


Ένα κοκτέιλ βιταμινών που της χορηγήθηκε ενίσχυσε το πεσμένο ανοσοποιητικό της και τη βοήθησε να σταθεί στα πόδια της. Πήρε εξιτήριο, ωστόσο, μια φορά την εβδομάδα βλέπει έναν ειδικό γιατρό που τη ζυγίζει και διαμορφώνει τη διατροφή της, προσθέτοντας θερμίδες στα ημερήσια γεύματά της.

Όπως αναφέρει το ίδιος ρεπορτάζ, η σκελετωμένη «φωνάρα» του ελληνικού πενταγράμμου λέγεται πως πήρε την κάτω βόλτα μετά τον χωρισμό της. Δεν περίμενε ότι ο άνδρας με τον οποίο ζούσε έναν μεγάλο και τρυφερό έρωτα θα έφευγε από κοντά της. Τον αγάπησε πολύ και η φυγή του της στοίχισε. Σήμερα συνεχίζει τα live της και όλοι όσοι γνωρίζουν το πρόβλημα με την υγεία της εύχονται να το ξεπεράσει γρήγορα.

πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr