Η πανέμορφη«Ελληνίδα Kim Kardashian» αποκάλυψε πως γεννήθηκε... αγόρι
Www.true.gr

Η πανέμορφη«Ελληνίδα Kim Kardashian» αποκάλυψε πως γεννήθηκε… αγόρι

Η «Ελληνίδα Kim Kardashian» συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show«πριν από περίπου ένα χρόνο. H Ilia Leya, σε νεά της τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» παρουσίασε τη ζωή, όπως άλλωστε κάνει και μέσα από τα social media.

Το εντυπωσιακό μοντέλο λίγο πριν εκπνεύσει το 2019 έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη μέσα από το κανάλι της στο youtube αποκαλύπτοντας ότι γεννήθηκε αγόρι: «Είμαι διεμφυλική, είμαι ένα κορίτσι τρανς, που σημαίνει ότι γεννήθηκα αγόρι, γι’ αυτούς που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει ο όρος», ανέφερε μεταξύ άλλων στην εξομολόγησή της.
Η Ilia Leya είχε επιλέξει να κάνει σχέσεις με άνδρες, να βγαίνει ραντεβού μαζί τους, χωρίς βέβαια να τους αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της λόγω της ανασφάλειας της. Το ίδιο συνέβαινε και στις επαγγελματικές σχέσεις της, αφού οι μάνατζερ της την συμβούλευαν να μην αποκαλύπτει την πραγματική της ταυτότητα, ώστε να μη χάνει δουλειές. Μπορεί να σπούδασε φωτογραφία, όμως το modeling είναι το επάγγελμα που τελικά την κέρδισε. Πλέον, η ίδια δηλώνει influencer στο Instagram και το Youtube, δηλαδή προωθεί προϊόντα μέσα από τον διαδικτυακό χώρο της στους ανθρώπους που την ακολουθούν.

Η Ilia Leya δε μασάει τα λόγια της και αυτός είναι και ο λόγος που έχει μιλήσει δημόσια για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει κατά καιρούς.


Η «Ελληνίδα Kim Kardashian» γεννήθηκε αγόρι

 

Πηγή: e-radio.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr