Έλληνες celebrities που έχασαν πολλά κιλά και άλλαξαν ριζικά την εμφάνισή τους
Www.true.gr

Έλληνες celebrities που έχασαν πολλά κιλά και άλλαξαν ριζικά την εμφάνισή τους

Το να χάσεις δέκα και δεκαπέντε κιλά δεν είναι εύκολη υπόθεση

Υπάρχουν ηθοποιοί, τραγουδιστές κι άλλα ακόμα μέλη της εγχώριας showbiz που κατάφεραν να αλλάξουν τις διατροφικές τους συνήθειες, να ξεπεράσουν προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζαν και να αποκτήσουν το βάρος αλλά και το σώμα που επιθυμούν.

Η αλλαγή μεγάλη και σε κάποιες περιπτώσεις, τρομάξαμε να γνωρίσουμε τους celebrities που κατάφεραν το ακατόρθωτο. Πρόσφατο παράδειγμα, ο ηθοποιός Ευθύμης Ζησάκης που αποκάλυψε την μεγάλη απώλεια βάρους του.

Ο ηθοποιός κατάφερε να χάσει 15 με 16 κιλά και όλο αυτό μπόρεσε να το πετύχει με γυμναστική, σωστή διατροφή και διαλογισμό.

Δες όλους τους celebrities που τα κατάφεραν στην παρακάτω gallery.

Η Μελίνα Μακρή, η πρώην τραγουδίστρια των Vegas, πήρε πολλά κιλά εξαιτίας του θυροειδή της αλλά με σωστή προπόνηση, ρύθμιση του προβλήματος κατάφερε να γίνει και πάλι fit.

Ο Νίκος Μουτσινάς εξομολογήθηκε πως υπήρξε ένα διάστημα που έβαλε κιλά αλλά πλέον, έχει καταφέρει να χάσει πολλά κιλά και να αγαπήσει και πάλι την εικόνα του.


Η ηθοποιός Βαλέρια Κουρουπή ξεκίνησε να γυμνάζεται συστηματικά και κατάφερε να μείνει μισή.

Ο Ευθύμης Ζησάκης έχασε 16 ολόκληρα κιλά.

Η ηθοποιός Ελευθερία Ρήγου είχε πάρει 40 ολόκληρα παραπανίσια κιλά αλλά με σωστά διατροφή έχει ήδη χάσει τα περισσότερα.

Ο Τόνυ Μαυρίδης δεν σταματά να γυμνάζεται και τον τελευταίο καιρό έχει χάσει πολλά κιλά.
Αγνώριστη είναι η Σοφία Βόσσου, η οποία δεν σταματά να μας εκπλήσσει με την αλλαγή στην εικόνα της.

Η Έλντα Πανοπούλου κατάφερε να χάσει πάνω από 20 κιλά και να διατηρήσει το βάρος της.

Ο Παύλος Χαϊκάλης εξομολογήθηκε πως μπήκε σε τάξη και έχασε πολλά κιλά

Η Νατάσσα Μποφίλιου έμεινε σχεδόν μισή. Η ίδια έκανε υγιεινή διατροφή: «Απλά άρχισα να προσέχω λίγο περισσότερο τη διατροφή μου, δεν ήταν αυτοσκοπός. Όταν σταμάτησα για ένα χρόνο τις εμφανίσεις, δεν έτρωγα αργά το βράδυ όπως έκανα πριν και αυτό είχε αποτέλεσμα. Έτσι όμως ήμουν όταν ξεκινούσα, σε αυτά τα κιλά, αλλά μετά ξέφυγε το πράγμα».

Πηγή : queen.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr