Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Ο πατέρας μου είχε παντρευτεί με δύο γυναίκες- Μεγάλωσα με δύο μαμάδες
Www.true.gr

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Ο πατέρας μου είχε παντρευτεί με δύο γυναίκες- Μεγάλωσα με δύο μαμάδες

Καλεσμένη στο The 2Night Show ήταν η πρώην παίκτρια του Survivor Ελίζαμπεθ Ελέτσι που προχώρησε σε αποκαλύψεις για την ζωή της.

Ειδικότερα, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, μίλησε για την διευρυμένη οικογένειά της, για τα παιδικά της χρόνια και το βίωμα του να μεγαλώνει με δύο μαμάδες, οι οποίες ήταν ταυτόχρονα παντρεμένες με τον πατέρα της.

“Ήταν δύσκολες οι συνθήκες τότε και μεγάλωσα με δύο μαμάδες γιατί ο πατέρας μου έκανε δύο γάμους κι οι δύο μαμάδες έμεναν μαζί. Επιτρέπεται αυτό στη Νιγηρία να έχεις πολλές γυναίκες. Ο παππούς μου είχε εννέα γυναίκες. Έχω όμορφες αναμνήσεις από τους γονείς μου γιατί μας μεγάλωσαν με ήθος κι αξιοπρέπεια. Είναι σοκαριστικό να μεγαλώνεις με δύο μαμάδες, γιατί όταν ερχόταν ο μπαμπάς μου κι ήμασταν και τα έξι αδέρφια, ήταν περίεργο με την μαμά μου να είναι από την μία μεριά και την μητριά μου από την άλλη” αποκάλυψε.


“Όταν πέθανε ο μπαμπάς μου, οι δύο γυναίκες χωρίστηκαν κι η μητριά μου είναι στην Ισπανία. Δεν έχω επικοινωνία μαζί της γιατί δεν την συμπάθησα πολύ. Ήταν σαν να είχε επέμβει στον γάμο των γονιών μου” είπε ακόμη η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Δείτε όλα όσα είπε στο σχετικό βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr