Ελισάβετ: βρήκε στη σαλάτα της νεκρό γυμνοσάλιαγκα και Δεν αντέδρασε σαν... Βασίλισσα
Www.true.gr

Ελισάβετ: βρήκε στη σαλάτα της νεκρό γυμνοσάλιαγκα και Δεν αντέδρασε σαν… Βασίλισσα

Την φοβερή αποκάλυψη για την βασίλισσα Ελισάβετ έκανε ο πρώην βασιλικός οικονόμος στο βιβλίο που κυκλοφόρησε και έχει τίτλο «Dinner at Buckingham Palace»

Σε μια φοβερή αποκάλυψη για την βασίλισσα Ελισάβετ προέβη ο πρώην βασιλικός οικονόμος Charles Oliver, μέσα από το βιβλίο του «Dinner at Buckingham Palace». Αυτό που αποκάλυψε ήταν ότι η βασίλισσα δεν ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα όταν ανακάλυψε έναν γυμνοσάλιαγκα σε ένα από τα πιάτα της και συγκεκριμένα στη σαλάτα της και επέπληξε τον σεφ του παλατιού με ένα καυστικό σημείωμα.


Η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος σύμφωνα με το βιβλίο φαίνεται να έχουν ένα τετράδιο στο οποίο, κάθε μέρα, σημειώνουν παρατηρήσεις για το γεύματα τους. «Βρήκα αυτό στη σαλάτα μου, θα μπορούσατε εσείς να το φάτε;» έγραψε η βασίλισσα παραθέτοντας το νεκρό πλασματάκι.

Ο Charles ωστόσο προσθέτει πως το τετράδιο παραμένει κενό καθώς η βασίλισσα δεν είναι περίεργη με το φαγητό. «Ωστόσο, όταν παραθέτει ανεπίσημο γεύμα και οι καλεσμένοι της αποκαλύπτουν με σαφήνεια τι τους αρέσει και τι όχι, αν για παράδειγμα έχουν ενστάσεις για τις τηγανιτές πατάτες ή τα λαχανάκια Βρυξελλών, η βασίλισσα θα γράψει ένα σαφές σημείωμα για μελλοντική χρήση». «Αυτό καταγράφεται δεόντως από την κουζίνα και υπενθυμίζεται όταν οι καλεσμένοι έρθουν στο παλάτι ξανά».

protothema

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr