Τον διχασμό ανάμεσα στους δυο παρουσιαστές φαίνεται πως έχει φέρει ο επικείμενος αρραβώνας του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την αγαπημένη του Ιλάειρα Ζήση. Όλα ξεκίνησαν χθες όταν μέσα από την εκπομπή “Mega Καλημέρα” προβλήθηκε βίντεο του ζευγαριού από την ώρα που είχε πάει σε ένα κέντρο αισθητικής για περιποίηση των άκρων του.

Το θέμα αυτό, προβλήθηκε και στο “Πρωινό” με τον Γιώργο να εκφράζει τις αντιρρήσεις του με το γεγονός πως το ζευγάρι προβάλει τόσο πολύ την ζωή και καθημερινότητά του λέγοντας μάλιστα πως πρέπει και οι εκπομπές να έχουν ένα όριο σε αυτά που προβάλλουν. Ο Γιώργος μάλιστα είπε πως είναι και θέμα αισθητικής της κάθε εκπομπής το που θα μπει αυτό το όριο σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Οι άνθρωποι χάνουν το μέτρο! Αυτοί το έχουν χάσει! Το μέτρο το οριοθετεί η αισθητική του καθενός και υπάρχει, αυτό που λέμε, μία μέση αισθητική. Και αυτό εδώ είναι ακαλαίσθητο που γίνεται. Εγώ τρομάζω αν μία εκπομπή τους προτείνει να κάνουν σεξ για να γεμίσουν χρόνο, πιστεύω ότι θα πουν ναι». (δες εδώ όλα τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα)

Σήμερα, η Ελεονώρα Μελέτη χωρίς να αναφέρει το όνομα του παρουσιαστή έριξε τα “καρφιά” της προλογίζοντας το θέμα με το πάρτι έκπληξη που διοργάνωσε η Ιλάειρα Ζήση για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

«Θα πάμε καλεσμένοι σε πάρτι που ήμασταν καλεσμένοι μόνο εμείς γιατί η αισθητική μας ταιριάζει προφανώς. Θα πάμε να δούμε το πάρτι -έκπληξη που οργάνωσε η Ιλάειρα με τους γονείς του Μαυρίκιου Μαυρικίου για τα γενέθλιά του. Θέλω να κάνω και μια παράκληση – έκκληση προς τους συναδέλφους των οποίων η αισθητική δεν ταιριάζει με τη δική μας αισθητική. Παρακαλώ πάρα πολύ αν θεωρούν ότι δεν ταιριάζουμε στις αισθητικές μας να μην προβούν σε αναπαραγωγή του θέματος και σχολιασμού του δεκαλέπτου, αν γίνεται. Ναι; Οι υπόλοιποι ελεύθερα» είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Πηγή: Tlife.gr