Ελεονώρα Μελέτη: Στην παραλία με την κόρη της, δύο εβδομάδες μετά το εξιτήριο της μικρής από το νοσοκομείο!

Στο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε πριν δύο εβδομάδες η κόρη της Ελεονώρα Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη, καθώς προσβλήθηκε από τον ιό Η1Ν1. Η 11 μηνών Αλεξάνδρα, έχοντας συνεχώς τους γονείς της στο πλευρό της, εισήχθη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων, προκειμένου να μην παρουσιάσει επιδείνωση η υγεία της. Τέλος καλό, όλα καλά, όμως για τη μικρή, αφού μετά από τρεις μέρες πήρε εξιτήριο και επέστρεψε πλήρως υγιείς στο σπίτι με την παρουσιάστρια και τον θεατρικό επιχειρηματία.

Χθες το πρωί, η Ελεονώρα μαζί με τον άντρα της ζωής της και τον καρπό του έρωτά τους, πραγματοποίησαν την πρώτη οικογενειακή τους έξοδο μετά τα δύσκολα που πέρασαν. Συγκεκριμένα, εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό, βρέθηκαν στην αγαπημένη τους παραλία στην Ανάβυσσο και απόλαυσαν τα παιχνίδια τους δίπλα στη θάλασσα. H οικοδέσποινα της εκπομπής «Μετά τα μεσάνυχτα», μάλιστα, ως λάτρης των social media, δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την μικρή της πριγκίπισσα.

«Ο ουρανός είναι μπλε, είναι μπλε, είναι μπλε, ο ουρανός είναι μπλε, μπλε, μπλε, μπλε, μπλεεεε μπλεεεε, κ η θάλασσα είναι μπλε είναι μπλε, είναι μπλε, κ η θάλασσα είναι μπλε, μπλε μπλε μπλε, μπλεεε μπλεεε… ~ ζουζούνια~ #ble #thalassa #sea #baby#babyalexandra», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε. Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

πηγή: tlife.gr