Ελεονώρα Μελέτη: Μας εύχεται “Καλή Χρονιά” μαζί με τη μικρή Αλεξάνδρα!
Www.true.gr

Ελεονώρα Μελέτη: Μας εύχεται “Καλή Χρονιά” μαζί με τη μικρή Αλεξάνδρα!

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι μια γλυκιά μανούλα και με κάθε ευκαιρία μας το δείχνει.

Η μικρή Αλεξάνδρα φαίνεται πως της έχει κλέψει την καρδιά της Ελεονώρας Μελέτη, αφού συχνά η παρουσιάστρια κάνει διάφορες αναρτήσεις μαζί με την κορούλα της.

Η ίδια λατρεύει τα social media, αλλά η αλήθεια είναι πως τις γιορτινές μέρες απείχε και συνειδητοποίησε πως δεν έχει ευχηθεί χρόνια πολλά στους ακολούθους της.Έτσι, με ένα μακροσκελές και γλυκό κείμενο η Ελεονώρα Μελέτη έστειλε τις καλύτερες ευχές σε όλους.

Και εννοείται πως στη φωτογραφία που πόσταρε δεν ήταν μόνη ,αλλά μαζί με την μονάκριβη της κόρη.“Κάπου σε αυτό το σημείο, ενώ χουζουρεύουμε αγκαλιά με όλο το ζωικό βασίλειο κ κυρίως τις μαϊμούδες που τις κουβαλάμε κ τις δυο μαζί απαραιτήτως, συνειδητοποίησα πως δεν έχουμε ανταλλάξει ευχές. Δεν έχω την απόλυτη σχέση με τα social, θα έχετε προσέξει πως τα ποστ κ τα stories δεν είναι σε καμία περίπτωση μέρος της καθημερινότητας μου, ειδικά σε περίοδο διακοπών κ ανάπαυλας, οι ευχές όμως λένε, δίνονται μέχρι κ 40 μέρες μετά το πέρας των εορτών! Εύχομαι λοιπόν μας από την καρδιά μου καλή χρόνια σε όλους! Κ όταν λέω καλή, εννοώ μια χρόνια με υγεία, σωματική κ ψυχική κ από εκεί κ έπειτα εύχομαι μια χρόνια εμπλουτισμένη με όλα όσα ο καθένας χρειάζεται για να νιώθει ολοκληρωμένος κ ικανοποιημένος από τη ζωή. Εύχομαι σε όλους να απολαύσουν τις καλές στιγμές την νέας χρονιάς, να ανταπεξέλθουν με σθένος στις οποίες δυσκολίες κ να θυμούνται πως όλοι είμαστε από εδώ περαστικοί, ζώντας μια ζωή που στο βάθος του αέναου χρόνου ενός σύμπαντος που υπήρχε πριν από εμάς κ θα εξακολουθεί να υπάρχει κ μετά την πορεία μας, μοιάζει κ είναι μικρή… καλή χρόνια! #happynewyear #wishes”, ήταν οι ευχές της παρουσιάστριας.

πηγη: fthis.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr